2/10/12

Για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας των γραφείων στη Χαλκίδα (video)


Τα ενεργά μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας, από όλους τους πυρήνες της περιοχής μας, έδωσαν μαζική παρουσία στην εκδήλωση της Κυριακής για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Παρά την παντελή απουσία προβολής από τα τοπικά ΜΜΕ, πολλοί ήταν και οι φίλοι του Κινήματος που παρευρέθηκαν. Με τα γραφεία μας στη Χαλκίδα να αποδεικνύονται πολύ μικρά, αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε την εκδήλωση στο... δρόμο. Είχαμε την τιμή να είναι μαζί μας το ιδρυτικό μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος, Χρήστος Παππάς, καθώς και οι συναγωνιστές βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Κώστας Μπαρμπαρούσης και, βέβαια, ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος.


Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος, κατά τον χαιρετισμό του, έδωσε έμφαση στις αντιδράσεις που προκαλεί το Πρόγραμμα "ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" της Τοπικής μας, αλλά και οι αντίστοιχες Ομάδες Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζομένων Ελλήνων του Κινήματος, σε ολόκληρο το σύστημα, αλλά ιδίως στους επαγγελματίες "εργατοπατέρες" της αριστεράς. Ο συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης επεσήμανε ότι είμαστε όλοι οι Χρυσαυγίτες, χωρίς οι βουλευτές μας να αποτελούν εξαίρεση, άνθρωποι των πράξεων και όχι των λόγων. Ο συναγωνιστής Μίχος, ως υπεύθυνος της Τοπικής, έκανε έναν σύντομο απολογισμό των δραστηριοτήτων μας και των αποτελεσμάτων τους στον πρώτο χρόνο ύπαρξης των γραφείων στη Χαλκίδα.


Ο συναγωνιστής Παππάς, ως κεντρικός ομιλητής, ανέπτυξε σε έναν συγκλονιστικό λόγο σχεδόν όλα όσα θα έπρεπε να ξέρει για το Κίνημα και την σημερινή πολιτική κατάσταση ο κάθε Έλληνας. Η ανοικτή εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους βουλευτές του Κινήματος.


Ακολούθησε στα γραφεία μας το δεύτερο μέρος, μόνο για τα ενεργά μέλη, με βραβεύσεις των συναγωνιστών που διακρίθηκαν και τηλεοπτική προβολή των δραστηριοτήτων των Ομάδων Εργασίας της Τοπικής μας κατά τους προηγούμενους μήνες. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Ύμνο του Κινήματος και τη δέσμευση ότι κατά τον επόμενο χρόνο θα είμαστε ακόμη πιο δραστήριοι, ακόμη πιο μαχητικοί στο πλευρό του λαού μας, στον αγώνα μας ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΥ Ν' ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας