21/10/12

Τακτικές οι διανομές τροφίμων στον Ωρωπό


Η ομάδα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας συνεχίζει τις δράσεις της για την ενίσχυση των δοκιμαζομένων συμπατριωτών μας. Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιήθηκαν δύο διανομές τροφίμων, τη Δευτέρα 15 και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, σε άπορες οικογένειες στον Ωρωπό. Κλιμάκιο συναγωνιστών υποδέχθηκε τους συμπατριώτες μας στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.  Εκτός από οπωροκηπευτικά, μοιράσαμε και σχολικά είδη, καθώς και παιδικά ρούχα και παπούτσια σε ελληνικές οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.


Άνεργοι και συνταξιούχοι, νέοι, ηλικιωμένοι, άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά έρχονται σε επαφή με το πραγματικό πρόσωπο του Κινήματός μας και όχι με αυτό που τα κανάλια των διαπλεκομένων επιδιώκουν να περάσουν στην κοινή γνώμη. Η ανταπόκριση του κόσμου αποδεικνύει πως όλο και μεγαλύτερα τμήματα του Λαού μας πλήττονται από την οικονομική πολιτική των κυβερνήσεων του Μνημονίου.


Εμείς υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο, στηρίζοντας στην πράξη τον Λαό μας. Δυστυχώς για τους καλοπληρωμένους του συστήματος, ο Λαός στέκεται δίπλα μας και αγκαλιάζει κάθε μας δράση. Αυτή είναι η ανταμοιβή μας, αυτή είναι η δύναμη που μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Μέχρι τη Νίκη!


Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας