1/10/12

Λύσσαξαν οι φραγκοφονιάδες του Περισσού



Έχουν λυσσάξει τα εν Ελλάδι ορφανά του Στάλιν από το γεγονός ότι περνάνε σιγά-σιγά στο περιθώριο της πολιτικής ζωής, απομονωμένοι απ’ όλους και κυρίως από τους εργαζόμενους αυτής της χώρας, που βλέπουν πλέον πεντακάθαρα ποιο είναι το κόμμα του λαού και ποιο του… λάου-λάου. Καταφεύγουν, λοιπόν, σε σπασμωδικές κινήσεις, νομίζοντας –οι κακόμοιροι!- πως έτσι θα κρατήσουν την… πελατεία τους. Επίκαιρη ερώτηση, λοιπόν, προς το υπουργείο Εργασίας κατέθεσε ο ορφανός του Στάλιν – βουλευτής του ΚΚΕ Α.Ε. (Ανώνυμος Εταιρεία), Αθ. Παφίλης, για τη λειτουργία γραφείου ευρέσεως εργασίας μόνο για Έλληνες σε Εύβοια και Βοιωτία, από την Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής. 

Ο θλιβερός κομμουνιστής αποκάλεσε «φασιστική οργάνωση» το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών και… κατήγγειλε πως η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται την ανεργία για να καλλιεργήσει τον ρατσισμό και το μίσος, ενώ χρησιμοποιεί μηχανισμό τραμπούκων και εκβιάζει επιχειρηματίες να αντικαταστήσουν τους αλλοδαπούς εργαζόμενους με Έλληνες με μεροκάματο 18 ευρώ. Έτσι, είπε, καταστρατηγούν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ενώ μίλησε για φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις και ζήτησε να «κλείσουν τα δουλεμπορικά παραμάγαζα» που στήνει η ΧΑ.
Μια σύντομη απάντηση προς τους γνωστούς  φραγκοφονιάδες του Περισσού:

1ον) Η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει «επαγγελματίες εθνικιστές», ούτε κομματικές επιχειρήσεις, που λειτουργούν με το γνωστό καπιταλιστικό «νόμο της αγοράς» (ψίχουλα για τους εργάτες – υπερκέρδη για το κόμμα-επιχειρηματία). Κάποιοι άλλοι διαθέτουν.

2ον) Η Χρυσή Αυγή δε διαθέτει περιουσία, και μάλιστα από χρήματα που προέρχονται από το εξωτερικό. Εμείς δεν τυγχάνουμε… διεθνιστικής αλληλεγγύης από κανέναν… κερατά! Κάποιοι άλλοι ετύγχαναν.

3ον) Η Χρυσή Αυγή δεν έχει στο ενεργητικό της απολύσεις εργαζομένων. Κάποιοι άλλοι έχουν κάνει ουκ ολίγες.

4ον) Η Χρυσή Αυγή δεν παραβιάζει τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Άλλοι έχουν μετατρέψει τις κομματικές τους επιχειρήσεις σε ρωμαϊκές γαλέρες και δουλεμπορικά παραμάγαζα για τους εργαζομένους.

5ον) Η Χρυσή Αυγή διαθέτει ολόκληρη την κρατική επιχορήγηση που παίρνει για να βοηθάει τον φτωχό και ανήμπορο Έλληνα. Κάποιοι άλλοι μπορούν να μας πουν τι τα κάνουν τα λεφτουδάκια του ελληνικού που τσεπώνουν ξεδιάντροπα;

6ον) Η Χρυσή Αυγή δεν παίρνει φράγκο από τους «νταβατζήδες» της οικονομικής ολιγαρχίας.

7ον) Τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής είναι κρυστάλλινα και βρίσκονται στη διάθεση του οποιουδήποτε θέλει να τα ελέγξει. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και τίποτα που να μας ντροπιάζει. Γι’ αυτό δεν βάζουμε προσκόμματα στον έλεγχο, όπως κάποιοι άλλοι που λένε πως δεν αποκαλύπτουν τους χρηματοδότες τους γιατί θα τους πάνε… εξορία.