4/10/12

Το Νόημα του Αγώνος


Πέρα και μακράν από τις πληρωμένες σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης, οι οποίες διεξάγονται από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, βρίσκεται η πραγματική δυναμική των πολιτικών και ιδεολογικών τάσεων, η οποία προσμετράται μονάχα στους δρόμους και στις γειτονιές της Πατρίδος. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή παρουσιάζεται ως η μοναδική δύναμη Λαϊκής Εθνικής Αντίστασης, απέναντι στις διαθέσεις της μνημονιακής συγκυβερνήσεως και του διεθνιστικού κεφαλαίου.

Πρώτιστο μέλημα των νέων Συναγωνιστριών και Συναγωνιστών μας είναι να κατανοήσουν απόλυτα την ακλόνητη ιδεολογική μας βάση, η οποία και αποτελεί το θεμέλιο λίθο του Κινήματός μας. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ουδεμία έχει σχέση με τα λοιπά κόμματα του νεοφιλελευθερισμού και του μαρξισμού. Το Κίνημά μας απορρίπτει ως αντιφυσικές τις θέσεις που υιοθετούν και πρεσβεύουν τόσο ο καπιταλισμός όσο και ο κομμουνισμός. Κι έχουμε την τεράστια ικανοποίηση να θωρούμε τους ιδεολογικούς μας εχθρούς, κάθε πολιτικής χροιάς, να συνενώνονται μπροστά στον τρόμο του μεγαλείου της δικής μας Πίστεως και Ιδέας. Παρατηρήστε: εκείνοι που μέχρι πρότινος προσποιούνταν ότι τσακώνονταν σα τα κοκόρια, "για το καλό της Πατρίδος" τάχα, συνασπίσθηκαν μεμιάς, μόλις εμφανίστηκε η Φάλαγγα των δεκαοκτώ Εθνικιστών βουλευτών, στον οίκο της μεταπολιτευτικής προδοσίας! Τούτη είναι η ουσιαστική νίκη του Κινήματός μας! Αποδείξαμε στο Λαό μας ότι οι εχθροί μας αποτελούν πιόνια του ίδιου εκείνου οργανισμού, ο οποίος και κινεί τα κόμματα-μαριονέτες του καθεστώτος της μεταπολίτευσης. 

Δεν πιστεύουμε ούτε στην ελεύθερη αγορά, ούτε στην ταξική πάλη. Και δεν πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά, διότι απεδείχθη περίτρανα στο διάβα του χρόνου, πως αυτή δεν αποτελεί παρά το όχημα εκείνο δια του οποίου ισχυροποιείται το διεθνιστικό κεφάλαιο, οι τράπεζες και οι τοκογλύφοι. Και η ισχυροποίηση αυτή δεν περιορίζεται μονάχα στον οικονομικό τομέα, αλλά επεκτείνεται σε κάθε πτυχή της κρατικής υπόστασης, από την πλέον ασήμαντη μέχρι και την πιο σημαντική, διαβρώνοντας εξ ολοκλήρου τον χαρακτήρα και τη μορφή ενός κράτους. Η ιστορική εμπειρία ενός και πλέον αιώνος μας καταδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως η θεωρία του "αόρατου χεριού" από τον Άνταμ Σμιθ, πάνω στην οποία βασίστηκαν οι καπιταλιστές, υπήρξε η θεωρητική απόπειρα τεκμηρίωσης της κεφαλαιοκρατικής ασυδοσίας. Απεδείχθη ότι το αόρατο χέρι δεν υπήρξε και τόσο… αόρατο: στο ένα δάχτυλο του χεριού γυάλιζε το χρυσό δαχτυλίδι με το άστρο του Δαυίδ! 

Δεν πιστεύουμε βεβαίως ούτε στον έτερο πόλο της αντιφυσικής θεώρησης των πραγμάτων, στον κομμουνισμό. Για μας τους Εθνικιστές, είναι αδιανόητη κάθε συζήτηση περί πάλης των τάξεων, διότι τούτο αντιτίθεται στη δική μας θεώρηση περί ενότητος του Λαού σε μια Κοινότητα κοινού αίματος. Οι μπολσεβίκοι δεν πιστεύουν στην πραγματικότητα της Φυλής. Και οι ίδιοι όμως αδυνατούν να μας εξηγήσουν πως γίνεται οι φανατικότεροι των οπαδών της δικής τους πολιτικής θεώρησης να μην είναι οι εργάτες, αλλά οι γόνοι της βολεμένης αστικής μπουρζουαζίας, η οποία και ευθύνεται για τη σημερινή εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού. Όσο και να τους λιβανίζουν και να τους επαινούν οι χαφιέδες της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, έρχεται να τους αναιρέσει η ίδια η ζωή. Η ιδεολογική τους γελοιοποίηση δεν είναι γεγονός νέο. Έχει τις αρχές της στην περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όταν πανικόβλητος ο Στάλιν, μπροστά στην εφόρμηση του Εθνικού Σοσιαλισμού των Γερμανών και στη φευγάλα των κομισσαρίων και των λοιπών του συντρόφων, έσπευσε να διακηρύξει τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. Και άξαφνα, οι διεθνιστές και απάτριδες απέκτησαν πατρίδα. Εκεί ψόφησε πνευματικά στην πραγματικότητα το ψευδοσοσιαλιστικό ιδεώδες, πολύ πριν έρθει το βιολογικό του τέλος, με την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1989… 

Κοινό σημείο των δυο αντιπάλων μας ιδεολογικών ρευμάτων είναι οι σιωνιστικές καταβολές. Τόσο ο καπιταλισμός, όσο και ο κομμουνισμός αποτελούν μέσα της σιωνιστικής απόπειρας παγκόσμιας επικράτησης. Ως σιωνιστικά δημιουργήματα, δε θα μπορούσαν παρά να αντιλαμβάνονται τον κόσμο υπό το πρίσμα μια ρηχής και αστείας, υλιστικής θεώρησης. Με αυτή την αφετηρία, αγωνίζονται και τα δυο ρεύματα για τον διεθνισμό, ήτοι για την εθνική ισοπέδωση και την ανάδειξη μιας ηγετικής κάστας σιωνιστών, η οποία και θα αποτελεί τη δύναμη επιβολής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων. Η δική μας Πίστη, δεν είναι δημιούργημα ούτε του 19ου, ούτε του 20ου αιώνος. Είναι επίσης, πολύ προγενέστερη του ίδιου του Χριστιανισμού. Έλκει την καταγωγή της στην κατανόηση από πλευράς των ελληνικών φύλων του κοινού τους αίματος. Στην ουσία, η Πίστη μας είναι τόσο παλαιά όσο και η συνειδητοποίηση από τους προγόνους μας της Φυλετικής τους υποστάσεως. 

Να γιατί ο δικός μας δρόμος είναι ο δρόμος του Φυσικού Νόμου: διότι η ίδια η Φύση όρισε ότι το Ελληνικό Αίμα θα αποτελέσει την αρτιότερη, πλέον αποκρυσταλλωμένη και τελειότερη έκφραση του ανθρώπινου πολιτισμού! Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, δεν δύναται να νοηθεί ο Εθνικισμός μας δίχως τούτος να πηγάζει, να στηρίζεται και να θεμελιώνεται στην πραγματικότητα του Αίματος και της Φυλής! Ψιλά γράμματα αυτά για τους δημοκράτες και τους μαρξιστές διαστρεβλωτές του Φυσικού Νόμου. Για μας, όμως, είναι η Ψυχή της Ιδεολογίας μας! Όταν θα ερωτάσθε γιατί αγωνίζεστε, εσείς οι Χρυσαυγίτες, με περηφάνια χιλιάδων ετών ιστορίας εκπολιτισμού, θα αποκρίνεστε: Για τη διαιώνιση του Ελληνικού Αίματος! 

Η απόδοση της ιδεολογικής μας κοσμοθεώρησης υπό όρους πολιτικού αγώνος είναι εκείνο που ονομάζουμε Λαϊκό Εθνικισμό. Θα πρέπει να κατανοήσουν άπαντες οι Συναγωνιστές μας ότι δεν έχουμε καμία ιδεολογική συγγένεια με την πατριδοκάπηλο και εθνοκτόνο παράταξη της Δεξιάς, η οποία συνεργάστηκε με την Αριστερά χτίζοντας το μεταπολιτευτικό καθεστώς, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη σημερινή εξαθλίωση του Λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδος. Αποτελεί Ύβρη, απέναντι στο αίμα και στους αγώνες των Παλαιών μας Συντρόφων, η αποδοχή του χαρακτηρισμού "ακροδεξιοί". Ακροδεξιά, είναι οι πολιτικοί εκείνοι σχηματισμοί οι οποίοι ξεπήδησαν από τη Δεξιά παράταξη, με στόχο να εξαπατήσουν και να χειραγωγήσουν το πατριωτικό συναίσθημα των συμπατριωτών μας. Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε μέχρι την Τελική Νίκη, Έλληνες Εθνικιστές! Αποτελεί επίσης ντροπή, να μην αντιδρούμε στον χαρακτηρισμό "φιλοχουντικοί". Φιλοχουντικοί υπήρξαν οι νεοδημοκράτες και πασόκοι χειροκροτητές των Συνταγματαρχών, όταν τα συμφέροντά τους εξυπηρετούνταν από τη στάση τους αυτή. Η ανυπαρξία ιδεολογικής βάσης της στρατιωτικής δικτατορίας υπήρξε άλλωστε η αιτία της μετάλλαξης των τότε φανατικών απριλιανών σε σκυλιά του κατοπινού μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Για μας τους Εθνικιστές, η Επταετία δεν υπήρξε παρά μια πολιτική κατάσταση καλύτερη από τη σημερινή. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. 

Για να αντιμετωπίσουμε την λυσσαλέα πολεμική του καθεστώτος των διεφθαρμένων, όπως αυτή εκφράζεται διά των κομμάτων της Προδοσίας και των δημοσιογραφικών τους λακέδων, οφείλουμε να κατανοήσουμε κατά το δυνατόν βαθύτερα το νόημα της μεγάλης μας Ιδέας. Δεν είμαστε εκείνα τα ανθρωπάκια που συνωστίζονταν κάποτε στα γραφεία των αστικών κομμάτων, γυρεύοντας ένα κομμάτι από την πίτα της κομματικής λαφυραγώγησης του κράτους. Δεν είμαστε έρμαια των υποσχέσεων του υλικού ευδαιμονισμού, από ηγέτες- μαριονέτες των ξένων! Η Χρυσαυγίτισσα και ο Χρυσαυγίτης του πλέον απομακρυσμένου χωριού της Πατρίδος μας δεν είναι απλώς μέλη και ψηφοφόροι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Αποτελούν τους Πολιτικούς Στρατιώτες μιας Ιδέας η οποία παρέμεινε αναλλοίωτη μέσα στα βάθη των αιώνων! Ο Πολιτικός Στρατιώτης, έχοντας ενστερνιστεί την ιερότητα της αποστολής του, καθίσταται ο Προμηθεύς της Ιδέας, εκείνος ο οποίος θα μεταλαμπαδεύσει τη φλόγα της Πίστεως στις πλατιές λαϊκές μάζες. Ο Πολιτικός Στρατιώτης οφείλει και υποχρεούται να αποτελεί το πρότυπο του Νέου Λαού, που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε. 

Ο μέγιστος των εχθρών του Πολιτικού Στρατιώτη είναι ο εκφυλισμός. Κατά συνέπεια, δε θα πρέπει εμείς οι Χρυσαυγίτες να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις των αστών, αλλά αντίθετα οι αστοί θα προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του Νέου Λαού, οι αστοί θα γίνουν Χρυσαυγίτες, οι αστοί θα ξαναγίνουν Έλληνες, υπό την ολοκληρωτική έννοια του όρου. Θα πρέπει να καταστεί σαφές σε κάθε Στρατιώτη της Ιδέας ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν έρχεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα του σημερινού καθεστώτος των φαύλων. Θα ήταν άσκοπο και ανόητο να πράξουμε κάτι τέτοιο. Ερχόμαστε για να γκρεμίσουμε τη Δικτατορία των διεφθαρμένων, των Προδοτών, των δολοφόνων του Λαού μας! Η Χρυσή Αυγή θα καταστεί η Τιμωρία του Παλαιού και σαθρού και η γενεσιουργός δύναμη του Νέου και Περήφανου Κράτους. 

Εθνικιστές Σύντροφοι! Η πορεία προς την Τελική Νίκη συνεχίζεται δίχως σταματημό! Αλώσαμε άλλοτε απάτητα κάστρα του εχθρού και σήμερα πολεμούμε εντός των τειχών του τελευταίου του οχυρού. Έχουμε όμως Αγώνα εμπρός μας! Δεν έχουμε δικαίωμα να γυρέψουμε ανάπαυση πριν συντριβεί και ο τελευταίος θύλακας ανθελληνισμού, πριν σωριαστεί σε συντρίμμια το οικοδόμημα της μεταπολιτευτικής πανούκλας. Μέσα στο σκότος του μισελληνικού καθεστώτος, ανάψαμε σε κάθε άκρη της αγαπημένης μας Πατρίδος τις δάδες που φέγγουν την Αυγή η οποία καλπάζει ολόχρυση! Στο πλευρό μας στέκεται ένας Λαός που ξαναβρήκε το Εθνικό του Ιδεώδες. Εμπρός μας, βαδίζουν οι Ήρωες και οι Μάρτυρες του Μεγάλου μας Έθνους. Και πίσω μας, ακολουθούν χαμογελώντας και κραδαίνοντας τα ξίφη τους, οι Αγέννητοι και οι Νεκροί!

Ζήτω η Αιωνία Ελλάς! Ζήτω η Χρυσή Αυγή! 

Ε.Καρακώστας 
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας