12/10/12

Ο Σοσιαλισμός είναι Φαιός!


Η στρατευμένη δημοσιογραφία των καναλιών και των ρυπαροφυλλάδων της διαπλοκής, έσπευσε να τοποθετήσει το Λαϊκό Σύνδεσμο- Χρυσή Αυγή, στο δεξιό άκρο του μεταπολιτευτικού πολιτικού μωσαϊκού. Ευθύς μετά την εκλογική επιτυχία του Κινήματός μας, σε συνέχεια του προεκλογικού τους οχετού λάσπης, οι δημοσιογραφίσκοι- γρανάζια του φαύλου καθεστώτος, επέμειναν με λύσσα να μας χαρακτηρίζουν ακροδεξιά. Η τακτική αυτή, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Αντιθέτως, αποτελεί στρατηγική αποπροσανατολισμού του Λαού μας, στην απέλπιδα προσπάθεια την οποία καταβάλλει το καθεστώς, προκειμένου να παραμείνει όρθιο. Θα βόλευε ιδιαίτερα το Καθεστώς, να αποτελεί το Κίνημά μας την αιχμή του δόρατος της αστικής ακροδεξιάς. Δυστυχώς, ατύχησαν. 

Φτύνουμε κατάμουτρα τους ακροδεξιούς προδότες, φτύνουμε τη νομιμοφροσύνη τους στο σιωνιστικό καθεστώς, φτύνουμε τον πολιτικό τους καθωσπρεπισμό! Παρουσιάζοντας τους Έλληνες Εθνικιστές ως ακροδεξιούς, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι των μέσων μαζικής εξαπάτησης, εξυπηρετούν ακόμη μια σκοπιμότητα: Να αφήσουν ανέγγιχτη και μακριά από κάθε κριτική την δήθεν "σοσιαλιστική" αριστερά. Μια αριστερά η οποία θαρρεί πως διαθέτει το "αλάθητο του πάπα" και στην οποία είναι υποχρεωμένες όλες οι πολιτικές δυνάμεις να απολογούνται. 

Ο μεγαλύτερος φόβος του Μεταπολιτευτικού Καθεστώτος από την εμφάνιση του Κινήματός μας, δεν είναι τόσο η συντριβή του πατριωτικού μύθου της Δεξιάς, όσο ο απεγκλωβισμός, η μαζική, οριστική και αμετάκλητη μετατόπιση των Ελλήνων Εργατών, από τα καθεστωτικά όρια της Αριστεράς, στην αγκαλιά του επαναστατικού Ελληνικού Λαϊκού Εθνικισμού! Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, από την πρώτη στιγμή της πολιτικής του δραστηριοποίησης, διεκήρυξε σε όλους τους τόνους, την απόλυτη στήριξη και την προστασία του Έλληνα Εργάτη. Ήταν το σύνθημα "Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη", το οποίο δονούσε τους δρόμους των Αθηνών από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και μέχρι και σήμερα, που κάνει την ηγεσία της Αριστεράς να χάνει τον ύπνο της. Κι ενώ εμείς οι Εθνικιστές, ταχθήκαμε εξαρχής εναντίον της εισβολής των ξένων στους χώρους εργασίας, οι δυστυχείς μαρξιστές, έσπευδαν να ταχθούν στο πλευρό των λαθραίων μεταναστών, εξυπηρετώντας στην ουσία τα συμφέροντα των καπιταλιστών. Κι αν παλαιότερα, η προπαγάνδα των μαρξιστών ήθελε τους μετανάστες συμμέτοχους στην "οικονομική εκτίναξη" της Ελλάδος και αρωγούς στη στήριξη των ταμείων, ήρθε η υπογραφή των μνημονίων και η οικονομική κατάρρευση του 2010, να διαλύσει σαν παλάτι στην άμμο, τον μαρξιστικό αυτό μύθο. 

Ποιός ήταν όμως ο ουσιαστικά ωφελημένος από την αθρόα εισβολή ξένων εργατικών χεριών στη Πατρίδα μας; Αυτός υπήρξε αναμφισβήτητα η τάξη των καπιταλιστών και ιδιαίτερα οι μεγαλοεργολάβοι του δημοσίου, εκείνοι που έστησαν χορό γύρω από το πανηγύρι της κατασπατάλησης των χρημάτων του Λαού, την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Το διακηρύξαμε τότε και το φωνάζουμε και σήμερα με όλη τη δύναμη της Ψυχής μας: η Αριστερά επιδιώκει το ρόλο του νταβατζή του Εργατικού Κινήματος, ώστε κατόπιν να το εξαθλιώσει σπρώχνοντάς το με χαιρεκακία στα νύχια του διεθνούς καπιταλισμού. Ο εχθρός δεν είναι ταξικός, ο εχθρός είναι Εθνικός! 

Οι μπολσεβίκοι του κομμουνιστικού κόμματος, ουδόλως ενδιαφέρθηκαν για τα ταξικά συμφέροντα όταν με καπιταλιστική αυθάδεια απέλυαν εργαζομένους από τις κομματικές τους επιχειρήσεις. Οι ίδιοι ήταν που απαιτούσαν κατώτατο μισθό 1200 ευρώ για όλους τους εργαζομένους… Όμως είπαμε, απαγορεύεται η κριτική στο ΚΚΕ, όποιος την αποτολμήσει είναι αντικομμουνιστής. Σε αυτή τη δημοκρατία πιστεύει η ηγεσία του Περισσού, σοβιετική, σταλινικού τύπου. Ας μη σκούζει λοιπόν, παριστάνοντας το θύμα των καθεστωτικών διώξεων. Το ΚΚΕ, έχει πολλάκις αποδείξει ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Καθεστώτος και του αξίζει ο πολιτικός του ενταφιασμός, από τα χέρια των Ελλήνων Εργατών, τους οποίους επί χρόνια εξαπατούσε. 

Εξίσου "σοσιαλιστικό" το κόμμα της Κουμουνδούρου. Η φυσιολογική κατάρρευση του "φιλεργατικού" ΠΑΣΟΚ, με την παράδοση του Λαού μας στις τοκογλυφικές διαθέσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αντικαταστάθηκε από την καθεστωτική προώθηση του ηγετικού προφίλ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κύριος Τσίπρας, προβαλλόμενος όσο ελάχιστοι από τα ελληνικά καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης – τα οποία κατά τ’ άλλα τον πολεμούν-, αλλά και από τα υπερατλαντικά σιωνιστικά δίκτυα των ΗΠΑ, γαυγίζει γυρεύοντας μια αριστερή στροφή- καθώς λέει- της κοινωνίας. Με ποιούς στην πρωτοπορία; Μα φυσικά με εκείνους τους εργατοπατέρες, με εκείνους τους κηφήνες του δημοσίου, οι οποίοι ευεργετήθηκαν όσο κανείς, εκείνους οι οποίοι έχτισαν το μεταπολιτευτικό χρεωκοπημένο ηθικά, πολιτικά και οικονομικά, καθεστώς, μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ. Το γεγονός ότι οι βολεμένοι αστοί του αριστερίστικου παρακράτους ΠΑΣΟΚ, βρήκαν κομματικό καταφύγιο στην Κουμουνδούρου, έρχεται από μόνο του να καταρρίψει κάθε γελοίο αντισυστημικό μύθο, ο οποίος εντέχνως καλλιεργείται από τους αριστεριστές δημοσιογραφίσκους. Ας αναλογιστεί κάθε Έλληνας Εργάτης, αν δύναται να αντιληφθεί το αίμα και τον ιδρώτα του καθημερινού αγώνα, ο βολεμένος πασόκος συνδικαλιστής, ο οποίος πλούτισε επί ημερών ΠΑΣΟΚ και έρχεται σήμερα να πολεμήσει τάχα για την αριστερή στροφή της κοινωνίας, μέσα από τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ας αναλογιστεί ο Έλληνας Εργάτης, αν ο κομματικά διορισμένος δημόσιος υπάλληλος, ο οποίος τάσσεται σήμερα ανεπιφύλακτα στο πλευρό του κόμματος της Κουμουνδούρου, ένιωσε ποτέ την καθημερινή ανασφάλεια του ιδιωτικού τομέα. 

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τρέφει πια αυταπάτες. Το Καθεστώς του ανθελληνισμού, οι δημοσιογράφοι της διαπλοκής και οι ηγεσίες των κομμάτων της Αριστεράς έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή εξαθλίωση του ελληνικού εργατικού δυναμικού. Παρά ταύτα, κλείνουν τα μάτια στις αιτίες του προβλήματος, αποπροσανατολίζοντας το Λαό, επιχειρώντας να αναδείξουν τον κίνδυνο εκτροπής του πολιτεύματος. Ποιά είναι όμως η εκτροπή και ποιο το πολίτευμα; Το Καθεστώς στο οποίο διαβιούμε, αυτό το καθεστώς της Προδοσίας και της καθολικής χρεοκοπίας, δεν το δημιούργησε άλλος, παρά εκείνη η ιερή για την Αριστερά "γενιά του Πολυτεχνείου". Μόνον που η μαρξιστική νομενκλατούρα συμβιβάστηκε και συνεργάστηκε με τον τάχα ταξικό, καπιταλιστικό εχθρό, ενώ την ίδια ώρα, ο κόσμος της εργασίας οδηγείται στην οικονομική και συνεπώς βιολογική εξόντωση. 

Δε θα κατανοήσει ποτέ ο κρατικοδίαιτος αριστεριστής ψευδοδιανοούμενος την αγωνία του Έλληνα Εργάτη ο οποίος έχασε τη δουλειά του και υποβάλλεται στο μαρτύριο να βλέπει την οικογένειά του να πεινά. Δε θα κατανοήσει ποτέ ο κρατικοδίαιτος αριστεριστής "επαναστάτης" τον φόβο του Έλληνα Εργάτη, ο οποίος βρίσκεται δέσμιος των τόκων του ληστρικού τραπεζικού συστήματος. Και δε θα τα κατανοήσει ποτέ, διότι ουδέποτε βρέθηκε ο αριστεριστής στη θέση του Έλληνα Εργάτη. Σε αντίθεση με τον ιδρώτα και το αίμα του Εργάτη, ο αριστεριστής υπήρξε ο προνομιούχος του καθεστώτος της σαπίλας και της διαφθοράς. Κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η επικράτηση της ερυθράς πανούκλας σε όλο το φάσμα του κρατικού μηχανισμού. Ανοίξτε τα μάτια και κοιτάξτε γύρω σας: Η ελίτ του καθεστώτος είναι κόκκινη, ναι! Οι "σοσιαλιστές σύντροφοι", είναι το ίδιο το καθεστώς! Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, το βαθύ πασοκικό κατεστημένο διέβη εν μία νυκτί τις πύλες της Κουμουνδούρου: δεν επιθυμούν το γκρέμισμα του Καθεστώτος, επιδιώκουν διακαώς -και είναι προς το συμφέρον τους- όχι μόνον τη συντήρηση, μα τη διαιώνιση του Καθεστώτος των διεφθαρμένων! 

Κι ενώ οι Έλληνες Εργάτες λυγίζουν μπρος στο τρόμο της ανεργίας και του οικονομικού στραγγαλισμού τους από το Καθεστώς της Μεταπολίτευσης, το οποίο άγεται και φέρεται κατά τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων, η κύρια έννοια της Αριστεράς είναι η προστασία των "δικαιωμάτων" των λαθρομεταναστών. Δεν υπήρξε κάλεσμα των αστείων αριστερίστικων οργανώσεων- οι οποίες στο μεταξύ πλούτισαν από τις χορηγίες του Καθεστώτος που τάχα πολεμούν- για να αντιμετωπίσουν την "ξενοφοβία και τον ρατσισμό", στο οποίο να μην ανταποκρίθηκαν άμεσα οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των βολεμένων. Την ίδια ώρα που το τραπέζι του Έλληνα Εργάτη ήταν άδειο, οι εργατοπατέρες στέκονταν στο πλευρό εκείνων που ήρθαν παράνομα στη χώρα, διαλύουν τα ταμεία και τον κοινωνικό ιστό, οδηγούν στην ανεργία τους Έλληνες, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην αύξηση των κερδών των καπιταλιστών. 

Η πολιτική της Αριστεράς είναι εκ των πραγμάτων καταδικασμένη να αποτύχει, διότι απλούστατα επιδιώκει να επιτύχει κάτι πέρα ως πέρα αντιφυσικό: να καλλιεργήσει δια της βίας "ταξική συνείδηση" μεταξύ εντελώς ετερόκλητων στοιχείων. Δε γίνεται ποτέ να συμπέσουν τα συμφέροντα του Έλληνα Εργάτη με εκείνα του οποιουδήποτε ξένου. Όσο και να λυσσά η μαρξιστική Αριστερά να επιβάλλει τα απάνθρωπα ιδεολογήματά της, η Εθνική Συνείδηση θα έρχεται να θριαμβεύσει επί των ερειπίων της κακόβουλης ανθρώπινης παρέμβασης! Κανείς δε δύναται να αναιρέσει τους αιώνιους Φυσικούς Νόμους, κανείς δε δύναται να αντικρούσει το Νόμο του Αίματος! 

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στους αριστερούς δεξιοτέχνες της απάτης, την αριστοτεχνική ικανότητα να κλαψουρίζουν μπροστά στις λαϊκές εργατικές μάζες, επικαλούμενες την αναγκαιότητα της ταξικής επανάστασης, την ίδια ώρα που συναγελάζονται και συνδιαλέγονται με τις παραδοσιακές καπιταλιστικές πολιτικές δυνάμεις, με στόχο την απαγόρευση του αυθεντικού Σοσιαλιστικού λόγου, όπως αυτός εκφράζεται από τις θέσεις και πράξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής. Ήταν και είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκείνο που άνοιξε την αγκαλιά του για να σκεπάσει τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό, από την αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική του Καθεστώτος των διεφθαρμένων. 

Υπό τον τίτλο "τα χρήματα του Λαού επιστρέφουν στο Λαό", διοργανώσαμε – και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε- διανομές τροφίμων προς τους συμπατριώτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Με το πρόγραμμα "Δουλειά στους Έλληνες", επιχειρούμε –και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε- να ανακουφίσουμε τους συμπατριώτες μας οι οποίοι αναζητούν εργασία. Με την δημιουργία τράπεζας αίματος μόνο για Έλληνες τέλος, εκτελούμε ακόμη ένα χρέος μας προς τη Ράτσα, δίνοντας το ιερότερο για μας αγαθό στον Ελληνικό Λαό. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ! 

Σε πολιτικό επίπεδο, δίνουμε καθημερινά τον Αγώνα για τη συντριβή του Καθεστώτος της φαυλοκρατίας, εναντίον όλων εκείνων των δυνάμεων που απεργάζονται το ξεπούλημα της Πατρίδος και την εξόντωση του Λαού μας. Ορθώσαμε Περήφανα το Λάβαρο της Εθνικιστικής μας Πίστεως, αναλαμβάνοντας την προστασία του Λαού μας, απέναντι στην επιβολή του πολυφυλετισμού. Γυρεύουμε την Τιμωρία των Προδοτών της Μεταπολίτευσης, πολεμούμε για να οικοδομήσουμε ένα Νέο Εθνικό Κράτος, το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μέλλοντος, βασιζόμενο στα θεμέλια ενός ενδόξου παρελθόντος. Κι αυτό το τιτάνιο πραγματικά έργο δε θα μπορούσαν ποτέ να το φέρουν σε πέρας τα βολεμένα ψοφίμια της καθεστωτικής Αριστεράς. Το έργο τούτο είναι υπόθεση ενός γνήσια Λαϊκού και Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο καλείται να αποτελέσει τον εγγυητή της Ενότητας του Λαού μας. Η Χρυσή Αυγή από το Λαό, η Χρυσή Αυγή με το Λαό, η Χρυσή Αυγή για το Λαό! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ! 

Καθώς ο Αγώνας του Κινήματός μας προς την επίτευξη του τελικού στόχου προϋποθέτει την ευθεία σύγκρουση με τις ενωμένες δυνάμεις του Καθεστώτος, οφείλουμε να επιτύχουμε την ευρύτερη δυνατή συμμαχία με τα τμήματα του Λαού, τα οποία διαθέτουν την δύναμη και το σθένος να αγωνιστούν για ένα ανώτερο ιδανικό, την Ελευθερία της Πατρίδος. Κι αυτά τα τμήματα είναι οι Έλληνες Εργάτες, οι Έλληνες άνεργοι και η Ελληνική Νεολαία. Μόνον στα χέρια αυτών μπορούμε να εμπιστευτούμε τις Εθνικιστικές μας Σημαίες, μόνον εκείνοι δύνανται να κατανοήσουν το ηρωικό και συνάμα δίκαιο του Αγώνος μας! 

Και θα ζυγώσει σύντομα η μέρα που προσδοκά ο Ουρανός, η Γη κι η Θάλασσα, η μέρα που αναμένει απελπισμένα ένας ολόκληρος Λαός εξαθλιωμένος μα Περήφανος, η μέρα κατά την οποία, μπροστά στον Αρχηγό μας, θα στέκουν εκατομμύρια Εθνικιστών Αγωνιστών, με Πίστη πιο δυνατή και από τη Φωτιά. Και τότε δε θα υπάρχει καμιά δύναμη στο κόσμο, για να σταθεί εμπόδιο στην Ατσάλινη Θέλησή μας για Λαϊκή Εθνικιστική Επανάσταση!

Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω το Κίνημα! Ζήτω η Νίκη! 

Ε.Καρακώστας 
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας