ΝΕΟΛΑΙΑ


ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ

Η Ιδεολογία του Λαϊκού Συνδέσμου “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” είναι ο Λαϊκός και Κοινωνικός Εθνικισμός. Για μας τους Χρυσαυγίτες η Πατρίδα παραμένει η υπέρτατη αξία. Το Έθνος για μας είναι πάνω από όλα Φυλή, Αίμα, Καταγωγή. Είμαστε κίνημα λαϊκό και κοινωνικό. Η καταπίεση των οικονομικά ασθενέστερων συμπατριωτών μας από τους μηχανισμούς της οικονομικής ολιγαρχίας μας βρίσκει πολέμιους και αποφασισμένους να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του λαού και την κοινωνική δικαιοσύνη. Για μας τους Χρυσαυγίτες η Παράδοση, τα Ιστορικά Δίκαια του Έθνους μας και η Ιδέα της Ελληνικότητος αποτελούν τις υπέρτατες αξίες, μέσω των οποίων βιώνουμε τον κόσμο και προσεγγίζουμε την έννοια πολιτισμός.

Πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, για μια Μεγάλη Ελλάδα και έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα, που αναπτύσσει την δραστηριότητά του μέσα στα όρια του ελληνικού κράτους, αλλά και όπου υπάρχουν Έλληνες. Θεωρούμε κατάρα για το Έθνος μας το πολιτικό κατεστημένο, που εξουσιάζει την Πατρίδα μας και τους μηχανισμούς που το στηρίζουν, δηλαδή, τα μεγάλα και ξενοκίνητα οικονομικά συμφέροντα, που κατευθύνουν την οικονομία της χώρας και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, που παίζουν στην όλη υπόθεση έναν πολύ βρώμικο και σκοτεινό ρόλο.

Πολιτική μας γραμμή είναι ότι το εθνικό συμφέρον στέκει πάνω από το οτιδήποτε άλλο και προπαντός πάνω από την “ευημερία των αριθμών”, που χρησιμοποιείται σαν πρόσχημα για να λεηλατείται ο ιδρώτας του ελληνικού λαού. Η ανάπτυξη της βιομηχανίας και η στήριξη με κάθε μέσον και τρόπο της αγροτικής παραγωγής δεν είναι μόνο στοιχεία υλικής προόδου, αλλά για μας και προϋπόθεση για την εθνική ανεξαρτησία.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θεωρεί μέγα εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα την παρουσία στην Πατρίδα μας εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και αγωνίζεται για μια Ελλάδα, που θα ανήκει στους Έλληνες, για μια Ελλάδα στην οποία τον πρώτο λόγο θα έχουν τα παιδιά της και όχι οι διάφοροι τριτοκοσμικοί, που έχουν μαζευτεί στην Πατρίδα μας με την ανοχή του πολιτικού κατεστημένου. Θα πολεμήσουμε με κάθε τρόπο την διάβρωση της νεολαίας από την αμορφωσιά, την εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά.

Για μας τους Χρυσαυγίτες θεμέλιο του Έθνους, αλλά και φυσική αριστοκρατία είναι οι ένοπλες δυνάμεις και οι άνθρωποι του πολιτισμού και της Παιδείας. Στο δικό μας κράτος αυτοί θα είναι οι ταγοί και οι οδηγοί του Έθνους και όχι οι επιτήδειοι πολιτικάντηδες ή οι νεόπλουτοι κρατικοδίαιτοι πλουτοκράτες.

Δεν πιστεύουμε σε καμία παγκοσμιοποίηση και θεωρούμε ότι είναι αυτή ο τρόπος για την υποδούλωση όλων των λαών της ανθρωπότητος στην παγκόσμιο συνωμοσία, που σήμερα υπάρχει. Η Ελλάς πρέπει να αναθεωρήσει φιλίες, συμμαχίες, αμυντικούς και οικονομικούς σχηματισμούς στους οποίους ανήκει και αυτό για τον πολύ απλό λόγο ότι αυτοί, που η επίσημη Ελλάδα θεωρεί φίλους και συμμάχους μας, μας έχουν προδώσει κατά τον χειρότερο τρόπο.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ – ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι ένας απλός πολιτικός σχηματισμός, γι’ αυτό και απαιτεί από τα μέλη της έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής που βασίζεται στην Τιμή, το Ήθος και την Αρετή, όπως αυτές προκύπτουν από το ελληνικό ιδεώδες και την ένδοξη Ιστορία του Έθνους μας. Η Τιμή είναι η υπέρτατη αξία κάθε ανθρώπου, είναι κάτι που δεν πουλιέται ούτε αγοράζεται και η κατάκτηση της Αρετής ο υπέρτατος στόχος κάθε Έλληνα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι περισσότεροι έχουν ακούσει για την Χρυσή Αυγή μέσα από τα δημοσιεύματα των εφημερίδων ή ακόμη από όσα συκοφαντικά έχουν ακουσθεί εις βάρος της από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Είναι γεγονός πως αρκετοί δημοσιογράφοι έχουν ρίξει εναντίον μας λάσπη, χωρίς να μας δώσουν καν την δυνατότητα να απαντήσουμε στις κατηγορίες τους. Το Σύστημα μας πολεμά γιατί αναγνωρίζει στο κίνημά μας έναν μεγάλο κίνδυνο για τα άνομα συμφέροντα που εξυπηρετεί. Τέσσερις φορές βουλευτέςτης αριστεράς ζήτησαν με επερώτησή τους στη Βουλή να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Φανταστικές κατηγορίες και ανυπόστατες πράξεις μας αποδίδονται προκειμένου να σταματήσουν την πορεία μας. Η λάσπη τους όμως, είτε η συνωμοσία σιωπής, μας αφήνουν αδιάφορους. Συνεχίζουμε με δύναμη τον αγώνα μας χωρίς να μας αγγίζουν οι αθλιότητές τους. Η Αλήθεια στο τέλος πάντοτε Νικά, όσα εμπόδια και αν παρουσιασθούν στο δρόμο της.

Από εδώ αγαπητέ φίλε και φίλη, θα θέλαμε να σε πληροφορήσουμε για το ποιοί πραγματικά είμαστε, τι θέλουμε και τι πιστεύουμε. Θέλουμε να σε πληροφορήσουμε για το τι είναι η Χρυσή Αυγή και για ποιόν λόγο την πολεμούν με λύσσα οι μηχανισμοί του συστήματος.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, είναι ένας νόμιμος πολιτικός σχηματισμός. Ο ιδεολογικός και πολιτικός χαρακτήρας του κινήματός μας είναι αναμφισβήτητα Εθνικιστικός, μα και ταυτόχρονα Κοινωνικός. Έχουμε εδώ και λίγα χρόνια αναπτύξει πλούσια δράση σε αρκετές πόλεις της Ελλάδος και ειδικότερα στο χώρο της νεολαίας. Μέλη μας είναι κυρίως νέοι άνθρωποι, εργάτες, φοιτητές, επιστήμονες, αγρότες, καλλιτέχνες, μισθωτοί, μα και άνεργοι. Άνθρωποι που αγωνίζονται με πίστη και πνεύμα θυσίας, χωρίς κανένα συμφέρον και υστεροβουλία. Εκδίδουμε μια εβδομαδιαία εφημερίδα και ένα διμηνιαίο ιδεολογικό όργανο.

ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

Η Χρυσή Αυγή έχει συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις για κάθε ζήτημα και πρόβλημα του Λαού μας. Με δύο λόγια μόνο πιστεύουμε σε μια Νέα Πολιτική, σε μια Πολιτική πραγματικά Εθνική, που δεν θα εξαρτάται από τους μεγαλοεργολάβους και τους καναλάρχες, που κρατούν δέσμια τα Πολιτικά Κόμματα του κατεστημένου, που δυστυχώς κατευθύνουν τις τύχες του Έθνους μας.

Καταγγέλλουμε την εγκατάλειψη της Βορείου Ηπείρου, τις συνεχείς υποχωρήσεις σε Κυπριακό, Μακεδονικό, Αιγαίο και Θράκη, καταγγέλλουμε την πολιτική της εθνικής μειοδοσίας.

Κατηγορούμε τα κόμματα για τη διάλυση του κράτους και το ξεπούλημα της Πατρίδος και γιατί με τη δράση τους έχουν διχάσει βαθύτατα τον λαό. Περισσότεροι από 2.000.000 λαθρομετανάστες βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα και τόσο το κράτος, όσο και οι πολιτικοί αδιαφορούν. Αδιαφορούν για την αυξανόμενη συνεχώς εγκληματικότητα και τους δείκτες της ανεργίας που συνεχώς ανεβαίνουν. Τα ναρκωτικά σκορπούν τον θάνατο στα νιάτα της Ελλάδος, αλλά και αυτό είναι ασήμαντη λεπτομέρεια για τους επικίνδυνα ανίκανους που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας.

Πιστεύουμε σε μια Εξωτερική Πολιτική ανεξάρτητη και περήφανη, μια Πολιτική όπου η Ελλάδα δεν θα είναι υποτακτική της Αμερικής ή του οποιουδήποτε ξένου. Αγωνιζόμαστε για τον λαό, για κοινωνική δικαιοσύνη, για να σταματήσουν οι Έλληνες να είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης των κερδοσκόπων και του φορομπηχτικού κομματικού κράτους.

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Κυρίαρχη Ιδέα και Πίστη μας το Έθνος-Φυλή. Πάνω απ’ όλα για μας είναι το Ελληνικό Αίμα και η Εθνική Παράδοση. Ακόμη πιστεύουμε σε μια δίκαιη Πολιτεία, όπου όλοι θα είναι ίσοι απέναντι στον νόμο και όπου ο νόμος θα είναι σεβαστός από όλους. Αγωνιζόμαστε για να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία και να επικρατήσει στην Πατρίδα μας κράτος δικαίου και κοινωνικής ειρήνης. Πιστεύουμε σε μια Πολιτεία, όπου κυβερνήτες της δεν θα είναι οι επιτήδειοι που διαθέτουν τα δισεκατομμύρια, που σπαταλιούνται στις εκλογές, αλλά οι πραγματικά Άξιοι και Άριστοι. Πιστεύουμε σε ένα νέο Ελληνικό Πολιτισμό βασισμένο στην μεγάλη και αιώνια Παράδοση της Φυλής μας. Πιστεύουμε σε έναν Ελληνικό Τρόπο Ζωής ενάντια στα ποταπά και χυδαία ξενόφερτα ήθη και έθιμα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αγαπητέ φίλε και φίλη, και εσύ θα έχεις καταλάβει ότι τα πάντα γύρω μας σήμερα καταρρέουν και ξεπουλιούνται. Η καρδιά της Ελλάδος κτυπά σήμερα με αγωνία στην Κύπρο, την Βόρειο Ήπειρο, την Μακεδονία, τη Θράκη και το Αιγαίο. Η Κοινωνία μας σαπίζει μέσα στο έγκλημα, ενώ ανάξιοι και ανίκανοι κυβερνήτες την ποδηγετούν. Εκατομμύρια ξένοι βρίσκονται σήμερα στην χώρα. Τα παιδιά μας δολοφονούνται καθημερινά από τα ναρκωτικά και όμως η κοινωνία αδιαφορεί. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Σε αυτήν την κατάσταση πρέπει να αντισταθούμε! Σε αυτόν τον ωραίο και σκληρό αγώνα σε καλούμε και ΕΣΕΝΑ να δώσεις το παρόν. Μια θέση στις γραμμές μας περιμένει και ΕΣΕΝΑ για να αγωνισθείς στο πλευρό μας για μια Ελλάδα Μεγάλη, Δίκαιη και Δυνατή.

ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΩΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ


ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ"