ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΗΣ

Όλα τα ενεργά μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Ευβοίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς και μέρος των υποστηρικτών του Κινήματος, εντάσσονται στις κάτωθι ομάδες εργασίας,  που από την επόμενη κιόλας εβδομάδα των εκλογών δείχνουν με πράξεις στους συντοπίτες μας την ουσιαστική διαφορά της Εθνικιστικής Ιδεολογίας από όλα τα πολιτικά ιδεολογήματα, την χαώδη διαφορά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από όλα τα υπόλοιπα, κοινοβουλευτικά ή μη, κόμματα. Ο συναγωνιστής Νίκος Μίχος, εκλεγμένος βουλευτής Ευβοίας, είναι το θεσμικό "όπλο" στον αγώνα της Τοπικής μας. 

** Νέο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978804153 **

Ομάδα Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζομένων Ελλήνων
Ενημερώσεις εργοδοτών, εργαζομένων & ανέργων 
Συγκέντρωση και διανομή τροφίμων, ρούχων κλπ
 Βοήθεια σε προβλήματα της καθημερινότητας
Τράπεζα Αίματος μόνο για Έλληνες 
Παρεμβάσεις για το περιβάλλον και τα ζώα
Ζωντανή Τράπεζα Ντόπιων Σπόρων
Αρχαιολογικά και ιστορικά θέματα
Αγροτικά θέματα

Το έργο της αφύπνισης των Ελλήνων -και η ενεργοποίησή τους στο πλευρό μας ενάντια στα κακώς κείμενα του τόπου μας- συνεχίζεται πιο οργανωμένα και πιο αποτελεσματικά από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Είναι κοινή διαπίστωση ότι το κράτος είναι βαθιά διεφθαρμένο και ενεργεί αντίθετα με τα συμφέροντα των Ελλήνων. Για χάρη των επόμενων γενεών του Λαού μας, για χάρη του μέλλοντος της Πατρίδας μας, οι Έλληνες οφείλουμε να επανακατακτήσουμε τα όσα δικαιούμαστε. Ο λαός μας πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχουν "μεσσίες". Εάν θέλει να ζήσει, πρέπει να σηκωθεί και να πολεμήσει. Οι Χρυσαυγίτες θα είμαστε μπροστάρηδες σ' αυτόν τον αγώνα εθνικής επιβίωσης και ανάστασης. 

Ενεργοποιηθείτε στο πλευρό μας για να κάνουμε ακόμη περισσότερα! 

Αντισταθείτε με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Εμπρός, όλοι μαζί, να ξεβρωμίσουμε τον τόπο, για μια Ελλάδα που ν' ανήκει στους Έλληνες!