8/10/12

Την Κυριακή στα γραφεία της Χαλκίδος


Μέλη και φίλοι του Κινήματος είχαμε την ευκαιρία να πληροφορηθούμε από τον βουλευτή Ευβοίας, συναγωνιστή Νίκο Μίχο, παραλειπόμενα της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - και όχι μόνο. Προβλήθηκαν επίσης ολόκληρες τοποθετήσεις των βουλευτών μας, επί θεμάτων της επικαιρότητας, καθώς και περιστατικά, που τα ΜΜΕ προβάλλουν αποσπασματικά και κοπτοραμμένα.



Όπως κάθε Κυριακή, τα γραφεία μας ήταν ασφυκτικά γεμάτα, με όλο και περισσότερους από τους παριστάμενους να ενεργοποιούνται στον αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δηλώνοντας συμμετοχή στις προγραμματισμένες δράσεις της τοπικής μας για την επόμενη εβδομάδα. Οι Έλληνες δεν ξεγελιούνται εύκολα από την προπαγάνδα του συστήματος πια και συνειδητοποιούν ότι ο μόνος τρόπος επανάκτησης του μέλλοντος του λαού μας είναι ο ανιδιοτελής Αγώνας στις τάξεις των Ελλήνων Εθνικιστών.

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, πανελλήνια και τοπικά, μπορούν όσο θέλουν να διαστρεβλώνουν και ν' αποκρύπτουν τις δράσεις μας και την αληθινή φύση του Κινήματός μας. Η Αλήθεια διαδίδεται από στόμα σε στόμα μεταξύ των Ελλήνων, σαν πυρκαγιά που στο τέλος θα τους κάψει.

Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας