27/5/14

Ανακοίνωση T.O. Βοιωτίας


Η Τοπική Οργάνωση Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ευχαριστεί θερμά όλους τους Συναγωνιστές, μέλη, υποστηρικτές και φίλους του Κινήματος οι οποίοι συνέβαλαν στη μεγαλειώδη Νίκη των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Στις Περιφερειακές εκλογές, ο συνδυασμός της «Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά Ελλάδα», απέσπασε στη Βοιωτία ποσοστό 9,24%, συμβάλλοντας στην κατάκτηση 2 εθνικιστικών εδρών στο περιφερειακό συμβούλιο.

Στις ευρωεκλογές, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κέρδισε την εμπιστοσύνη 6.775 Βοιωτών, γεγονός που τον καθιστά τρίτη πολιτική δύναμη στη Βοιωτία με ποσοστό 10,16%, με συνεχώς ανοδικές τάσεις.

Από την επομένη κιόλας των εκλογών, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή συνεχίζει αδιάκοπα τον Πολιτικό Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία, καλώντας τον Ελληνικό Λαό να πυκνώσει τις Φάλαγγες της Εθνικής Αντίστασης.

6.775 Βοιωτοί απαιτούν από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του Αρχηγού μας, Ν. Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων βουλευτών και συναγωνιστών, Εθνικιστών πολιτικών κρατουμένων!

Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Βοιωτίας