27/5/14

Μήνυμα του ευβοιώτη ευρωβουλευτή Γ. Επιτήδειου


Παρά τις συνεχείς διώξεις, τις παράνομες φυλακίσεις του αρχηγού, βουλευτών, και των στελεχών της με ανύπαρκτες κατηγορίες, την ειδεχθή δολοφονία δύο αθώων παιδιών της, την παράνομη διακοπή της κρατικής επιχορηγήσεως, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση της φωνής της και τις εις βάρος της εκλογικές μεθοδεύσεις, η Χρυσή Αυγή σημείωσε εντυπωσιακή νίκη στις Ευρωεκλογές. Εξέλεξε για πρώτη φορά στην πολιτική της διαδρομή τρεις Ευρωβουλευτές, στέλνοντας πολλά και ποικίλα μηνύματα προς πολλές και διάφορες κατευθύνσεις.

Νικήσαμε αλλά δεν πανηγυρίζουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά δεν θριαμβολογούμε. Αισθανόμασθε δικαιωμένοι αλλά δεν καυχησιολογούμε. Επάνω από την σημαντική επιτυχία μας πλανάται βαριά η σκιά της θλίψεως που προκαλούν οι απουσίες των Γιώργου και Μάνου και η συνεχιζομένη κράτηση του αρχηγού και των άλλων συναγωνιστών μας. Εμπρός μας ορθώνεται επιβλητικός ο όγκος των υποχρεώσεών και των δυσχερειών που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να υπερνικήσουμε προκειμένου να εκτελέσουμε την νέα αποστολή που μας ανέθεσαν οι Έλληνες πατριώτες. Την υποστήριξη δηλαδή των εθνικών μας επιδιώξεων από τα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου.

Σε προσωπικό επίπεδο, ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας όσες και όσους με τιμήσατε με την ψήφο σας και σας διαβεβαιώ πως θα πράξω εκείνο που πρέπει ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Γιώργος Επιτήδειος
Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή