5/5/14

Ενημερωτική συνάντηση στη Βόρεια Εύβοια


Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ευβοίας, με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας με την "Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα", Ιωάννη Μάλιαρη και την υποψήφια ευρωβουλευτή με τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Αλεξάνδρα Μπάρου, επισκέφθηκε τη Βόρεια Εύβοια και συναντήθηκε με φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, το Σάββατο 3 Μαΐου.



Οι συναγωνιστές ενημέρωσαν για τις θέσεις του Κινήματος σχετικά με τους θεσμούς της Περιφέρειας και του Ευρωκοινοβουλίου, για τις λυσσώδεις πολιτικές διώξεις του καθεστώτος και την αντίδρασή μας σ' αυτές, καθώς και για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Παρουσιάστηκαν επίσης οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Κινήματος που κατάγονται από την περιοχή: ο Βουσουρέλης Αντώνιος από τον Κρυονερίτη, ο Δήμου Γεώργιος από τα Βασιλικά και η Τσιπτσή Αμαλία από την Ιστιαία.

Εντυπωσιακή ήταν η μαζική εγγραφή των παρευρισκομένων στις λίστες των εκλογικών αντιπροσώπων του Κινήματος. Σε αυτές τις εκλογές, και η Βόρειος Εύβοια θα δώσει ένα ηχηρό χαστούκι στους επί χρόνια καταστροφείς της. Η ώρα της Νεμέσεως έρχεται!

Τ.Ο. Εύβοιας