1/5/14

Εθνική Λαϊκή Πρωτομαγιά στην Λαμία


Την Εθνικιστική Εργατική Πρωτομαγιά τίμησε η Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Λαμίας με μια δυναμική εκδήλωση που κατέληξε σε πορεία μέσα από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, ο παλμός της οποίας ξύπνησε τις κοιμώμενες συνειδήσεις.


Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομους  χαιρετισμούς από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Ευάγγελο Διώτη, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φωκίδος Ιωάννη Χριστοδούλου, τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Κωνσταντίνο Μποβιάτσο, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λαμίας Θεόδωρο Πάνου, τον εκπρόσωπο της Τ.Ο. Καρδίτσας Παναγιώτη Παγκάκη και τέλος τον εκπρόσωπο της Τ.Ο. Βόλου Κωνσταντίνο Τσιουμπέκο. Ακολούθησε η ομιλία του υπεύθυνου της Τ.Ο. Λάρισας συναγωνιστή Δημήτριου Κολτσίδα, η οποία καθήλωσε τους παρευρισκομένους με το δυναμισμό της και τον αγωνιστικό της τόνο. Τέλος, στην ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος συναγωνιστής Απόστολος Γκλέτσος, τόνισε ότι ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός και το μήνυμα που θα στείλει θα είναι γροθιά στο κατεστημένο και την προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουν τον Εθνικό Υμνο. 
Ακολούθησε δυναμική πορεία στο κέντρο της Λαμίας, όπου εκατοντάδες Εθνικιστές γίναν αποδεκτοί από τους πολίτες της Λαμίας, που όπως ολόκληρη η Ελλάδα διψάνε για Πατρίδα και Ελευθερία.