11/5/14

"Να ενωθούμε ΟΛΟΙ οι Έλληνες!"


Μια φράση που συχνά ακούμε, αλλά ποτέ δεν έχουμε ζήσει στην πράξη οι της γενιάς μας, είναι ότι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΜΕ απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Υπάρχουν κάποια -χρονικά σύντομα, δυστυχώς- παραδείγματα στην ιστορία του πανάρχαιου ελληνικού γένους που το αποδεικνύουν.
Οι μεγάλες μάχες της αρχαιότητας απέναντι στους βαρβάρους της Ασίας, τα πρώτα δύο χρόνια της επανάστασης του 1821, το έπος του 1940, ο αγώνας της ΕΟΚΑ... Για λίγο καιρό, ομονοούσαμε ως έθνος έναντι του κοινού εχθρού, που απειλούσε την ύπαρξή μας. Μετά, άρχιζε η διχόνοια, με "πολλούς κοκκόρους να λαλούν", εμφανίζονταν οι προδότες και οι καπηλευτές και γινόταν εύκολα πράξη το "διαίρει και βασίλευε", όπου ...βασιλευόμενο και υπόδουλο κατέληγε να είναι το καλύτερο τμήμα του λαού μας και κυβερνώντες να είναι οι προδότες, οι καιροσκόποι, οι απατεώνες και οι ξενόδουλοι.

Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μελετούμε ιστορία για να διδασκόμαστε απ' αυτήν, ώστε να μην κάνουμε και εμείς τα λάθη που έκαναν επαναλαμβανόμενα στο παρελθόν πλήθος καλοπροαίρετων αγωνιστών και ηγετών και τα οποία στοίχισαν πολύ ακριβά σε γενεές επί γενεών. 

Καλούμε όλους τους ενσυνείδητους Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικού παρελθόντος, να πλαισιώσουν τις τάξεις μας, για να επιτύχουμε πρώτιστα την επιβίωση και στη συνέχεια την ανάταση του Έθνους μας, γκρεμίζοντας το σάπιο καθεστώς και αποδίδοντας στην Πατρίδα μας την θέση που της αξίζει μεταξύ των εθνών του κόσμου. 

Όταν λέμε "να πλαισιώσουν τις τάξεις μας", ΔΕΝ εννοούμε να τις πλαισιώσουν με την παλαιοκομματική πελατειακή νοοτροπία, που διδάχθηκαν επί δεκαετίες από τα κόμματα του συστήματος. Ούτε με τον εγωκεντρισμό τους και την αδικαιολόγητα μεγάλη ιδέα που έχουν για το πολιτικό τους κριτήριο. Να μην ξεχνούν ότι: Αυτό το πολιτικό κριτήριο τους έκανε να ψηφίζουν συνεχόμενα τους καταστροφείς της Ελλάδος. Αυτό το πολιτικό τους κριτήριο και η εμμονή τους στην γενικότερη υιοθέτηση και εφαρμογή του, έφερε τη διχόνοια και τελικά την αποτυχία σε διάφορες πατριωτικές πολιτικές προσπάθειες του παρελθόντος.

Όταν λέμε "να πλαισιώσουν τις τάξεις μας", εννοούμε να θέσουν τον εαυτό τους ΥΠΟ του Ιερού Σκοπού μας. Να γίνουν αυτό που οι Χρυσαυγίτες αποκαλούμε "Πολιτικοί Στρατιώτες". Να αναγνωρίσουν και να κατανοήσουν βαθιά ότι ο καθένας μας μόνος του είναι πολύ μικρός για ν' αλλάξει ο,τιδήποτε. Ο καθένας μας είναι  εντελώς ασήμαντος, ενώ ο Σκοπός μας είναι πολύ σημαντικός. Να τεθούν, λοιπόν, στα πλαίσια ενός οργανωμένου συνόλου, ενός "στρατού" πολιτών, απόλυτα συνειδητοποιημένων, αφοσιωμένων και πειθαρχημένων. Συνειδητοποιημένοι για την σοβαρότητα και τις δυσκολίες του Αγώνα, αφοσιωμένων στην επίτευξη του Σκοπού, πειθαρχημένων στις αποφάσεις και τις ενέργειες του Κινήματος. 

Γιατί αυτός είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να γίνουμε οι Έλληνες αρκετά δυνατοί για να νικήσουμε ένα παγκόσμιο σύστημα καταστροφικό για τα έθνη και απόλυτα εχθρικό απέναντι στον Ελληνισμό και τις πανάρχαιες και διαχρονικές Αξίες του.

Τώρα πλέον, λίγες μόλις μέρες πριν τις εκλογές, δεν πρέπει να υπάρχει σε κανέναν σκεπτόμενο Έλληνα η παραμικρή αμφιβολία: Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ εχθρός που φοβάται το διεφθαρμένο καθεστώς. Όπως δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι οι διώξεις των Εθνικιστών είναι ξεκάθαρα και αποκλειστικά ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και ήταν τόσο αναμενόμενες όσο και αναπόφευκτες. 

Το καταστροφικό καθεστώς -ελληνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο- γνωρίζει ότι ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι η δύναμη της Νεμέσεως. Είναι η τελευταία άμυνα -και τιμωρία- του Λαού απέναντι στους δολοφόνους του. Είναι παράλογο να πιστεύει κανείς ότι το καθεστώς δεν θα προσπαθούσε με κάθε μέσο (νόμιμο ή παράνομο, ηθικό ή ανήθικο) να αποτρέψει την πτώση του. Είναι παράλογο να πιστεύει κανείς ότι θα μπορούσαν ν' αποφευχθούν οι διώξεις, οι φυλακίσεις, οι δολοφονίες των Εθνικιστών. Εάν δεν υπήρχε αυτή η αντίδραση, θα σήμαινε ότι δεν είμαστε επικίνδυνοι γι' αυτούς. Θα σήμαινε ότι είμαστε σε λάθος δρόμο. Όσο πιο λυσσασμένα μας πολεμούν, τόσο σιγουρότεροι είμαστε ότι κινούμαστε σωστά. Τόσο σιγουρότεροι είμαστε ότι η Νίκη μας πλησιάζει.

Η Νίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι η Νίκη των Ελλήνων, είναι η Νίκη των Εθνών απέναντι στους δυνάστες τους. Ας αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ για να την πετύχουμε. 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Αλεξάνδρα Μπάρου
Τ.Ο. Ευβοίας