13/5/14

Ομιλίες στα γραφεία της Χαλκίδας


Την σπάνια ευκαιρία να ενημερωθούμε από έναν ακρίτα Χρυσαυγίτη είχαμε στην Τ.Ο. Ευβοίας την περασμένη εβδομάδα. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς με την "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία" και γραμματέας της αντίστοιχης Τ.Ο., Χρήστος Χατζησάββας, βρέθηκε στη Χαλκίδα και μίλησε σε υποστηρικτές και φίλους του Κινήματος για τα ιδιαίτερης εθνικής ευαισθησίας προβλήματα της περιοχής ευθύνης του.
Επίσης, ενημερωθήκαμε για τις επιτυχημένες πολιτικές δράσεις των συναγωνιστών του Κιλκίς, που πέτυχαν ν' ανακόψουν την επέκταση της ύπουλης σκοπιανής προπαγάνδας στην περιοχή.


Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, με την "Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα", Ιωάννης Μάλιαρης, έλαβε στη συνέχεια το λόγο και αναφέρθηκε στις θέσεις του συνδυασμού μας για τα προβλήματα του νομού μας και τις ρεαλιστικές προτάσεις μας για τη λύση τους.


Η υποψήφια ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και γραμματέας της Τ.Ο. Ευβοίας, Αλεξάνδρα Μπάρου, αναφέρθηκε στη σημασία που θα έχει για τις εξελίξεις, τόσο στην Πατρίδα μας όσο και στην Ευρώπη, η δυναμική παρουσία των Εθνικιστών στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πια και τη γνώση και τα άτομα για να αποτελέσει τον βασικότερο καταλύτη αυτών των εξελίξεων. 

Με τη θέληση του Λαού και την ευχή του Θεού, θα νικήσουμε!

Τ.Ο. Εύβοιας