27/5/14

Ανακοίνωση Τ.Ο. Ευβοίας


Η Τοπική Οργάνωση Ευβοίας του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευχαριστεί και συγχαίρει τους ευβοείς που αντιστάθηκαν στον βρώμικο πόλεμο ολόκληρου του καθεστώτος, συμμετείχαν στη μεγάλη και νικηφόρα μάχη των εκλογικών αναμετρήσεων και συνέβαλαν στην εντυπωσιακή ενίσχυση της Εθνικής Αντίστασης. Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις εξελέγη και ένας ευβοιώτης Εθνικιστής:


Στις Εθνικές Εκλογές τον Ιούνιο του 2012, η Εύβοια εξέλεξε έναν Εθνικιστή βουλευτή, τον Νίκο Μίχο, δίνοντας στην Χρυσή Αυγή ποσοστό 8,55% με 11.420 ψήφους.

Στις Περιφερειακές Εκλογές της 18/5/14, η Εύβοια έστειλε στο Περιφερειακό Συμβούλιο τον Γιάννη Μάλιαρη, δίνοντας στην "Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα" και τον Απόστολο Γκλέτσο ποσοστό 9,87% με 12.328 ψήφους.

Στις Ευρωεκλογές της 25/5/14, η Εύβοια ανέβασε κι άλλο την Χρυσή Αυγή πιάνοντας ποσοστό 10,92% με 13.707 ψήφους και ο ευβοιώτης στρατηγός Γιώργος Επιτήδειος εξελέγη μεταξύ των τριών ευρωβουλευτών του Κινήματος.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι καταγεγραμμένα πλέον το τρίτο πολιτικό κόμμα της Ελλάδος και το μοναδικό με συνεχόμενη ανοδική πορεία, παρά τον λυσσαλέο πόλεμο του διεφθαρμένου και σάπιου συστήματος. Είναι απαίτηση της δημοκρατίας και της κοινής λογικής  να απελευθερωθούν οι πολιτικώς διωκόμενοι και αδίκως προφυλακισμένοι βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας και να τους επιτραπεί επιτέλους ν' ασκήσουν τα καθήκοντα για τα οποία τους εξέλεξε ο λαός να τον εκπροσωπούν.

Ως Χρυσαυγίτες δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε ακόμη εντονότερα τον Αγώνα μας για τη Δικαίωση, την Κάθαρση και μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη. Μέχρι τη Νίκη, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

Τ.Ο. Ευβοίας