1/12/14

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ενημερωτική δράση σε περιοχές της Βορείου Ευβοίας


Η εθνικιστική φωνή των Χρυσαυγιτών αντηχεί σ' όλο τον νομό Ευβοίας. Οι συνεχείς ενημερωτικές δράσεις της Τοπικής Οργάνωσης καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του νησιού, απ' άκρη σ' άκρη, με διανομή εφημερίδων και φυλλαδίων του Κινήματός μας. Συναγωνιστές επισκέφθηκαν Προκόπι, Ωρεούς και Ιστιαία, για να ενημερώσουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για όσα τους αποκρύπτουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Σκοπός είναι, όλοι οι Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται, να ενημερωθούν και να μάθουν την πραγματικότητα και την αλήθεια, παραμερίζοντας τη λάσπη, την μαύρη προπαγάνδα και τα ψεύδη από τα οποία καθημερινώς κατακλύζονται.

Μόνο μέσα από τα ιδεολογικά κείμενα και τα άρθρα στις ιστοσελίδες και τις εφημερίδες του Κινήματος διατυπώνονται οι πολιτικές θέσεις και οι απόψεις της Χρυσής Αυγής. Η διανομή ενημερωτικού υλικού αποτελεί το μοναδικό ενημερωτικό μέσο που διαθέτουμε, είναι ο μοναδικός τρόπος όπου ο Ελληνικός λαός μπορεί να μάθει, όλα όσα, σκοπίμως και «δημοκρατικά», του αποκρύπτουν οι εθνοπροδότες.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:


Οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν τη δική τους μάχη. Με Πίστη, Δύναμη και Θάρρος, μάχονται ενάντια στο γιγαντιαίο τέρας της προπαγάνδας, της διαφθοράς και της προδοσίας που κατέχει την Πατρίδα. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ! 

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

Τ.Ο. Ευβοίας