5/12/14

Ν. Μίχος: "Παραχώρηση της ΑΟΖ η επίσκεψη Νταβούτογλου"


Ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τον νέο προϋπολογισμό. Ο Βουλευτής Ευβοίας επισήμανε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Χώρα μας με το δημογραφικό και με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών. Το χρέος της Χώρας δεν είναι βιώσιμο, δεν μειώνεται αλλά αυξάνεται με απίστευτους ρυθμούς.

Το πραγματικό χρέος του 2014 δεν είναι μόνο 425 δισ. ευρώ αλλά 409 δισ. ευρώ ή 282,3% του ΑΕΠ. Επιπλέον, το 2014 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές εκτιμώνται στα 74 δισ. ευρώ. Αυτά τα νούμερα δείχνουν την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και ότι το δημόσιο χρέος δεν είναι σε καθοδική τροχεία, όπως το παρουσιάζουν, αλλά είναι ανεξέλεγκτα σε ανοδική.

Πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογές, καθώς μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να αποφασίσει για το μέλλον του. Μείζον εθνικό θέμα είναι και η ΑΟΖ, στο οποίο δεν υπάρχει καμμία πρόοδος. Η επίσκεψη Νταβούτογλου στην Αθήνα είναι και η επίσημη σφραγίδα για την παραχώρηση της ΑΟΖ. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση δέχεται τον τούρκο στην Αθήνα για να ζητήσει την εθνική μας κυριαρχία. Η κυβέρνηση γαντζώνεται στην εξουσία για να κερδίσει κάποιες εβδομάδες ή μήνες ζωής.

Απάντηση στον τούρκο μπορεί να δώσει μόνο μια σοβαρή Εθνική κυβέρνηση και σε καμία περίπτωση τα θλιβερά πτώματα που ακούνε στο όνομα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.