13/12/14

Φωτορεπορτάζ: Ενημερωτική δράση στη λαϊκή αγορά Ερετρίας


Στη λαϊκή αγορά στην Ερέτρια διανεμήθηκαν εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια του Κινήματος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας παρευρέθηκαν ανάμεσα στους Έλληνες καταναλωτές και παραγωγούς, διένειμαν ενημερωτικό υλικό και μίλησαν μαζί τους.


Η ανταπόκριση των Ελλήνων ιδιαίτερα ένθερμη, επιδιώκοντας να ενημερωθούν και προσωπικά από τους συναγωνιστές για τις παράνομες διώξεις που βιώνει το Κίνημά μας και να σχολιάσουν τους πολιτικούς Σαμαροβενιζέλους, χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, αντίθετα με τα συγχαρητήρια και τις ευχές για δύναμη και αντοχή στη συνέχιση του αγώνα, που έστειλαν στον βουλευτή Ευβοίας Νίκο Μίχο, που βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, αλλά και σε όλους τους συναγωνιστές που βρίσκονται στο δρόμο ανάμεσα στον ελληνικό λαό, και παρά τις δύσκολες επικρατούσες συνθήκες συνεχίζουν τον τίμιο αγώνα.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:


Με τις ευχές των Ελλήνων, που βιώνουν την εξαθλίωση και την υποδούλωση, και με Πίστη στο δίκαιο του αγώνα για την ελευθερία του Έθνους και της Πατρίδος μας, η Χρυσή Αυγή στέκεται αγέρωχη και αγωνίζεται μέχρι την τελική Νίκη. 


Τ.Ο. Ευβοίας