5/11/12

Σε καραντίνα λόγω ελονοσίας(!) Εύβοια και Βοιωτία


Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, προγραμματίστηκε η τέταρτη μαζική αιμοδοσία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδος. Με την παρουσία αρκετών φίλων και μελών του Κινήματος, οι υπεύθυνοι μας ενημέρωσαν πως ο νομός Ευβοίας (εκτός της βόρειας), αλλά και Βοιωτίας, ξαναμπήκε σε αιμοδοτική καραντίνα για έξι μήνες. Η αιτία ήταν ένα νέο κρούσμα ελονοσίας σε αλλοδαπό πακιστανικής καταγωγής
- ο οποίος φυσικά εισήλθε παράνομα στη χώρα μας όπως χιλιάδες συμπατριώτες του, δίχως να περάσει κανέναν υγειονομικό έλεγχο και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των συμπατριωτών μας.


Οι ευθύνες του κράτους είναι τεράστιες, όμως αυτές οι ειδήσεις είναι μικρα γράμματα για τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών, που σιωπούν μπροστά στα εγκλήματα που συντελούνται κατά του έθνους μας. Επιπλέον ενημερώθηκε πως ο νομός Ευβοίας δεν είναι ο μοναδικός που τέθηκε σε καραντίνα. Πολλοί νομοί της χώρας έχουν ήδη κηρυχθεί σε κατάσταση καραντίνας για τον ίδιο λόγο, όμως οι αρχές, προκειμένου να μην διαλύσουν το πολυφυλετικο παραμύθι, αποφεύγουν να δώσουν δημοσιότηταστο γεγονός θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία εκατομμυρίων Ελλήνων. 


Οι συναγωνιστές, οι οποίοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στις αυξανόμενες ανάγκες της Τράπεζας Αίματος ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα πρέπει να βρίσκονται σε περιοχές εκτός καραντίνας. Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημερωση, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 6980137357 στην υπεύθυνη αιμοδοσίας της Τοπικής μας Οργάνωσης. 

Αθηνά Δ. 
Τ.Ο. Ευβοίας-Βοιωτίας