1/11/12

Εργαστήρι Χειροτεχνίας Μετώπου Γυναικών Εύβοιας-Βοιωτίας


Ένας από τους χώρους εργασίας της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας διατέθηκε στις συναγωνίστριες του Μετώπου Γυναικών για τη δημιουργία Εργαστηρίου Χειροτεχνίας. Σκοπεύουν να κατασκευάσουν οι ίδιες, με ανακυκλώσιμα και φυσικά υλικά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και δωράκια, που θα μοιραστούν κατά τις επισκέψεις της ομάδας ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σε δοκιμαζόμενες ελληνικές οικογένειες, αλλά και θα χρησιμοποιηθούν για τον στολισμό των γραφείων μας.


Η πρώτη συνάντηση, οργανωτικού χαρακτήρα, έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα. Τα παιδιά είναι πάντα ευπρόσδεκτα και διασκέδασαν ιδιαίτερα τις πρώτες πειραματικές δημιουργίες από πηλό.


Είχε προηγηθεί, τις προηγούμενες μέρες, καθαρισμός και διαμόρφωση του χώρου, επιστρατεύοντας και την ικανότητα των συναγωνιστών στα μαστορέματα. Χρυσαυγίτισσες και Χρυσαυγίτες, δουλεύοντας ομαδικά και ανιδιοτελώς, δείχνουν τον δρόμο για την ανάταση του λαού μας σε κάθε επίπεδο.


Πληροφορίες για συμμετοχή, καθώς και κατάλογος των υλικών που συγκεντρώνονται, στα γραφεία Χαλκίδος (Κιαπέκου 1, έναντι Κωτσόβολου), καθημερινά 7μμ-9μμ.

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας