6/11/12

Πορεία προς το Λαό!


Σε αντίθεση με τους όψιμους αριστερούς "επαναστάτες της φακής", το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα υπέδειξε εξ’ αρχής τους ενόχους της προδοσίας του Λαού μας, προδοσία που σφραγίστηκε με την υπογραφή των Μνημονίων. Οι ένοχοι δεν είναι άλλοι από τα παλαιά κόμματα της δεξιάς και αριστερής πτέρυγας, τα αστικά εκείνα κόμματα τα οποία σχηματίζουν το μωσαϊκό του μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Θα πρέπει όμως να τονισθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό ότι οι κοινοβουλευτικοί προδότες δεν θα έφθαναν ποτέ στην επίτευξη του στόχου τους, αν δεν είχαν την αμέριστη συμπαράσταση ενός πανίσχυρου συμμάχου: των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, τα μέσα ενημέρωσης, υπήρξαν και είναι ακόμη και σήμερα η ραχοκοκαλιά του καθεστώτος των διεφθαρμένων. Συκοφαντούν συλλήβδην, λασπολογούν και επιτίθενται με λύσσα παροιμιώδη κατά εκείνου που θα τολμήσει να εναντιωθεί στο αντεθνικό κράτος των εργολάβων του δημοσίου. Στη δημοκρατία της διαφθοράς και της ασυδοσίας, αυτή η ξεχωριστή κάστα των εκλεκτών του καθεστώτος ανέλαβε εργολαβικά να εκμηδενίσει τον κίνδυνο αποκάλυψης των εγκλημάτων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, αναλαμβάνοντας έναν ρόλο κατά πολύ ανώτερο από κάθε άλλη εξουσία η οποία πηγάζει από το Σύνταγμα της χώρας. Κι αν καταχρηστικώς χρησιμοποιήθηκε ο όρος "τέταρτη εξουσία" για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εμείς οι Εθνικιστές αφενός γνωρίζουμε ότι αποτελούν όχι τη τέταρτη αλλά την κατεξοχήν εξουσία του καθεστώτος και αφετέρου δίνουμε την υπόσχεση σε αυτά τα παρακρατικά ανθρωπάκια ότι θα αποδοθούν τα του καίσαρος τω καίσαρι, όταν το Κράτος αυτό θα ξαναγίνει Εθνικό και Λαϊκό. Αφήστε τα σκυλιά να γαυγίζουν. Θα έρθει η μέρα που αυτά τα ίδια σκυλιά θα μετατραπούν σε γατάκια… 

Τεράστια υπόθεση να είσαι δημοσιογράφος στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. Μετατρέπεσαι αθόρυβα σε δικαστή, χωροφύλακα, οικονομολόγο, πολιτικό παράγοντα με ισχύ μεγατόνων. Φοράς το μανδύα του ηθικού και αδέκαστου και κρίνεις τους πάντες και τα πάντα. Μπαίνεις στα σπίτια των ελληνικών οικογενειών και διαμορφώνεις συνειδήσεις, καλλιεργείς κλίμα, αποπροσανατολίζεις, δημιουργείς φανταστικούς εχθρούς, κρύβεις τα πραγματικά εγκλήματα. Παριστάνεις τον φιλάνθρωπο, αλλά σιωπάς όταν Έλληνες πεθαίνουν από την πείνα. Υποκρίνεσαι τον Πατριώτη, όταν πρέπει να ψηφιστεί το Μνημόνιο που "θα μας σώσει". Θίγεται η αισθητική σου από την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο, αλλά έβγαζες το σκασμό (με τι αντάλλαγμα άραγε…) όταν κάποιοι έκαναν μυθικές περιουσίες από την κλοπή του Χρηματιστηρίου, από τους δήθεν "ολυμπιακούς αγώνες", από τις μίζες της Siemens… 

Σήμερα, η κάστα αυτή των ανδρείκελων του καθεστώτος προβάλει με ταλμουδικό μένος τον αντιχρυσαυγίτικο χαρακτήρα της. Ρεπορτάζ δίχως αρχή και τέλος, λιβελογραφήματα, πρωτοσέλιδα βρώμας και δυσωδίας, από τους έγκριτους και ευυπόληπτους καθεστωτικούς δημοσιογράφους. Κακώς αγανακτούν πολλοί εκ των Συναγωνιστών μας. Θα έπρεπε να αγανακτούσατε εάν τυχόν δε μας συκοφαντούσαν. Διότι τώρα που το πράττουν, μας αποδεικνύουν οι φαύλοι ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Εκείνη η μέρα που θα διέλθει δίχως λάσπη και ψευδείς κατηγορίες από τους εχθρούς μας, θα είναι μια μέρα κατά την οποία δεν εργαστήκαμε όπως έπρεπε. Επιχειρώντας οι διεφθαρμένοι να πλήξουν το Κίνημά μας μεταχειρίστηκαν χίλιες δυο μηχανορραφίες. Πέτυχαν όμως το ακατόρθωτο: να ταυτίσουν το αντιχρυσαυγίτικο με το ανθελληνικό. Μπορούμε πλέον με υπερηφάνεια να ισχυριστούμε πως το Εθνικόν είναι το ένα και το αυτό με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Δίχως να το αντιληφθούν οι ανόητοι, πέρασαν στο υποσυνείδητο του Λαού μας την εξής εικόνα: Όπου διακρίνεται η Ελληνική Σημαία, εκεί βρίσκεται και ένας Χρυσαυγίτης! Κι όπως φαίνεται πια ξεκάθαρα, ο Ελληνικός Λαός απαιτεί να βλέπει Ελληνικές Σημαίες, ο Ελληνικός Λαός απαιτεί να βλέπει παντού Χρυσαυγίτες, διότι απλούστατα η Χρυσή Αυγή ήρθε να εκφράσει το Εθνικόν και το Εθνικόν είναι το Αληθές. 

Φαντάζομαι τα ξένα κέντρα που σπαταλούν πακτωλούς χρημάτων (στην ουσία μέρος των χρημάτων που πληρώνει ο Λαός μας στους διεθνείς τοκογλύφους), θα έχουν εξαγριωθεί με την ανικανότητα των δημοσιογραφικών τους υπαλληλίσκων… Απαιτεί τεράστιο θράσος να κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή ως παρακρατική συμμορία, εκείνοι οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, οι οποίοι τρομoκράτησαν και τρομοκρατούν το Λαό μας υποστηρίζοντας πως θα καταστραφούμε αν δεν ακολουθήσουμε την πολιτική των Μνημονίων. 

Παρακράτος είναι οι ρουφιάνοι των μέσων μαζικής εξαπάτησης, οι οποίοι σε συνεννόηση με τα αστικά κόμματα της δεξιάς και της αριστεράς, παραμύθιαζαν επί δεκαετίες το Λαό, παρουσιάζοντας έναν επίπλαστο καπιταλιστικό παράδεισο, εμπλουτισμένο με μυρωδιά μαρξισμού, για να μη θιχτούν οι μαρξιστές του Κολωνακίου. Παρακράτος είναι οι καθηγητές, που διδάσκουν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης τον ανθελληνισμό, πλασάροντάς τον στα ελληνόπουλα ως απαίτηση των καιρών. Παρακράτος είναι οι συνδικαλιστές του δημοσίου, οι οποίοι φρονούν ότι οι δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις, στις οποίες διορίστηκαν με κομματικά κριτήρια, τους ανήκουν, θαρρείς και τις κληρονόμησαν από τους μπαρμπάδες τους. Σε αυτά τα φαινόμενα κλείνει τα μάτια ο αγγελικά πλασμένος δημοσιογραφικός κόσμος, ακριβώς επειδή η κυρίαρχη επιδίωξή του δεν είναι άλλη από τη διαιώνιση αυτού του σάπιου καθεστώτος. Και η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο επίκεντρο των αποφάσεων έρχεται να τους χαλάσει τα σχέδια. 

Κοινή συνισταμένη ολάκερου του δημοσιογραφικού συρφετού οι μαρξιστικές καταβολές. Η συντριπτική πλειοψηφία των διαμορφωτών της κοινής γνώμης εκκίνησε την καριέρα της από τις επάλξεις του μπολσεβικισμού. Οι υμνητές των εγκλημάτων του Στάλιν, των σοβιετικών θηριωδιών στην κατεχόμενη Πράγα και Βουδαπέστη, οι χειροκροτητές του Τείχους του αίσχους στο Βερολίνο, των ερυθρών Χμερ και του Τσαουσέσκου, οι υμνητές του κομμουνιστικού καθεστώτος της Βορείου Κορέας (εκείνου του καθεστώτος που εκτέλεσε όποιον πολίτη δεν έκλαψε στη κηδεία του Κιμ Γιονγκ Ιλ), έρχονται να κατηγορήσουν σήμερα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ως τον υπέρτατο κίνδυνο για τη δημοκρατία. Δε μας είπαν όμως, σε ποια δημοκρατία πιστεύουν; Έπεσαν οι μάσκες συντρόφια! Ο σοβιετικός σας παράδεισος κατέρρευσε με πάταγο, η αγαπημένη σας "σοσιαλιστική" Κίνα καλπάζει προς τον καπιταλισμό, το ίνδαλμα Φιντέλ Κάστρο παρέδωσε "δημοκρατικότατα" τα ηνία στον αδερφό του, ενώ ο ηγέτης της Βορείου Κορέας αποδήμησε αφήνοντας την εξουσία στο γιο του! Κι απέμειναν στην Ελλάδα κάτι θλιβεροί και γραφικοί συνάμα απόγονοι των εαμοβούλγαρων να φυλάσσουν το Κοινοβούλιο από τον Λαό. Ζυγώνει η μέρα που η ιστορία αυτής της ιδεολογίας θα μνημονεύεται μονάχα στα νούμερα των επιθεωρήσεων. Κι αν ως πολιτική θεωρία χρεοκόπησε σε όλες τις πτυχές της, ως κωμική παράσταση καθίσταται βέβαιον ότι θα έχει τρομερή επιτυχία. 

Οι συνεπείς μαρξιστές - μετά από όσα αναφέρθηκαν ανωτέρω, καταχρηστικώς χρησιμοποιώ τον όρο "συνεπείς’’- κατηγορούν τους Εθνικιστές ως εφεδρεία του συστήματος. Τί είδους εφεδρεία είναι όμως εκείνη η οποία αντισυνταγματικώς δεν καλείται σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Τί είδους εφεδρεία είναι εκείνη της οποίας οι βουλευτές διώκονται επειδή έκαναν όσα οι κρατικές αρχές όφειλαν, όμως αρνούνται να πράξουν; Τί είδους εφεδρεία είναι εκείνη για τον περιορισμό της οποίας συσκέπτονται συνεχώς ντόπιοι, αριστεροί και δεξιοί με τα αφεντικά του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου; Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δικαίωση για τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής από την εικόνα των μπολσεβίκων του ΚΚΕ και των μαρξιστών του ΣΥΡΙΖΑ να ζητούν από τους καπιταλιστές φίλους τους της τριμερούς κυβέρνησης να τεθεί το Εθνικιστικό Κίνημα εκτός νόμου. Και τα λαγωνικά της δημοσιογραφίας, από κοντά, να γαβγίζουν στον ίδιο σκοπό. 

Πλανώνται οικτρά εκείνοι οι πραίτορες του καθεστώτος της προδοσίας οι οποίοι ευελπιστούν στην ανάσχεση του Εθνικιστικού ανέμου που σαρώνει την Ελληνική Πατρίδα. Και πλανώνται οικτρά διότι είναι αδύνατον να αφουγκραστούν τα προβλήματα του Λαού μας εκείνοι που ζουν σε έναν γυάλινο κόσμο εικονικής πραγματικότητος. Η ζωή δεν είναι ούτε τα ελεγχόμενα δελτία ειδήσεων των καταχρεωμένων καναλιών, ούτε οι συκοφαντίες των ραδιοφωνικών εκπομπών, ούτε οι πληρωμένες καταχωρήσεις των ρυπαροφυλλάδων της διαπλοκής. Η ζωή είναι ο καθημερινός αγώνας του άνεργου και του βιοπαλαιστή να θρέψει την οικογένειά του. Κι αυτό τον αγώνα δε τον γνώρισε κανένας καλοπληρωμένος κονδυλοφόρος της δημοσιογραφικής ελίτ, που χύνει σήμερα κροκοδείλια δάκρυα για να ξεγελάσει τους αδαείς. Σκουπίστε τα δάκρυα, εμετικές παλιόγριες του καθεστώτος: Αυτός ο Λαός δεν είπε ακόμη την τελευταία του κουβέντα! 

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα υφίσταται καθημερινώς την ανήθικη πολεμική των μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων, τα οποία αγωνίζονται λυσσωδώς δια να περισώσουν ό,τι μπορούν από τον παλαιό κόσμο που γκρεμίζεται. Οι επιθέσεις των διεφθαρμένων δε μας πτοούν. Επ’ ουδενί δε πρέπει να θέσουμε το Κίνημα σε θέση άμυνας. Αντιθέτως, έχουμε την ηθική υποχρέωση να κηρύξουμε τον ολοκληρωτικό πόλεμο στη στρατευμένη δημοσιογραφική αλητεία και στα αφεντικά της. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δε διαθέτει παρατρεχάμενους δημοσιογράφους, δεν έχει την πολυτέλεια να κινητοποιεί φίλα προσκείμενες φυλλάδες, κανάλια και ραδιόφωνα, για να προπαγανδίσουν τον δίκαιο εθνικιστικό μας αγώνα. Έχουμε όμως την εφημερίδα μας! Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δε διαθέτει πακτωλούς χρημάτων για να μοιράζει αφειδώς σε πληρωμένα ανδρείκελα. Έχουμε όμως την Αιώνια Εθνικιστική μας Ιδέα! Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δε διαθέτει πρόεδρο με διεθνείς διασυνδέσεις και υποστήριξη από τους τοκογλύφους του διεθνούς σιωνισμού. Έχουμε όμως την ακλόνητη Πίστη στον Αρχηγό μας! Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δε διαθέτει διεθνείς και ντόπιους χορηγούς. Έχουμε όμως τον Περήφανο Λαό μας! 

Βρισκόμαστε εν μέσω ολοκληρωτικού πολέμου. Οι επιθέσεις του καθεστώτος των διεφθαρμένων θα ενταθούν. Το Κίνημά μας δε μπορεί παρά να δει τη δική του μάχη ως μάχη ολόκληρου του Έθνους, απέναντι στους εχθρούς εντός και εκτός συνόρων. Η μάχη αυτή θα κερδηθεί, με τη μεγαλειώδη Πορεία του Κινήματος προς τον Λαό. Η τρομοκρατία, που ασκείται από τα καθεστωτικά μέσα εξαπάτησης, θα σπάσει στους δρόμους και στις πλατείες των πόλεων και των χωριών της Πατρίδος. Η Εθνικιστική μας Νεολαία πρωτίστως οφείλει να τεθεί στην πρωτοπορία του Αγώνος. Όταν οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι ευαγγελίζονται την αλλαγή πολιτικής πλεύσης, με τον κάθε γηραιό Γλέζο ως αιχμή του δόρατος, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, στρεφόμαστε με εμπιστοσύνη προς την Ελληνική Νεολαία. Πράγματι, η Ελληνική Νεολαία, η Νεολαία του Εθνικιστικού Κινήματος είναι η εγγυήτρια δύναμη της Ενότητος του Λαού μας. Και είναι αυτή η Νεολαία που θα αποτελέσει το ανελέητο ξίφος του Κινήματος ενάντια στη σιωνιστική τυραννία που έχει απλωθεί πάνω από την Πατρίδα. Καθήκον αυτής της Νεολαίας είναι να σημάνει την Αντεπίθεση σε κάθε τμήμα του Λαού μας, σε κάθε γωνιά της ελληνικής γης. Απέναντι στην καλοστημένη, αλλά καθ’ όλα ψεύτικη, εικόνα που προβάλλουν οι λακέδες της στρατευμένης δημοσιογραφίας, θα παρατάξουμε το σφρίγος, την λεβεντιά και πρωτίστως την ατσάλινη θέληση της Εθνικιστικής μας Νεολαίας. Κι όταν αυτή η Νεολαία ξεχυθεί στις τέσσερις γωνιές της Μεγάλης μας Πατρίδος, ιδεολογικά οπλισμένη, πειθαρχημένη και με απόλυτη Πίστη στον Αρχηγό της, καμία εχθρική προπαγάνδα δε θα δύναται να ανατρέψει την πορεία των πραγμάτων. 

Η εμπιστοσύνη του Λαού μας απέναντι στους "έγκριτους" δημοσιογράφους με τις μεγάλες περιουσίες έχει ήδη κλονισθεί. Οι έμμισθοι συνεργάτες του καθεστώτος της προδοσίας έπεσαν στο λάκκο που οι ίδιοι έσκαψαν για τους Εθνικιστές. Δε μένει παρά να θέσουμε και την ταφόπλακα πάνω στα βρώμικα σχέδιά τους και στο καθεστώς που πιστά υπηρετούν. Όσο εκείνοι αποξενώνονται από το Λαό μας, επιμένοντας να προπαγανδίζουν τα καθεστωτικά ψεύδη, τόσο περισσότερο εμείς θα πρέπει να τον αγκαλιάζουμε, να στεκόμαστε στο πλευρό του και να του υποδεικνύουμε τον δρόμο του Εθνικιστικού Αγώνος, ο οποίος θα σπάσει τα δεσμά της κοινοβουλευτικής δικτατορίας. Κι όταν όλα γύρω μας – άνθρωποι και αντιλήψεις καθεστηκυίες- θα καταρρέουν, εμείς οι Εθνικιστές θα παραμένουμε Ορθοί, πλήρεις Πίστεως γύρω από τη Σημαία και τον Αρχηγό μας. 

Πορεία, λοιπόν, προς το Λαό μας. Τούτη είναι η απάντηση των Εθνικιστών στη λάσπη του καθεστώτος και στους υποτακτικούς του. Και θα ‘ρθει σύντομα η μέρα, κατά την οποία οι Εχθροί μας, οι οποίοι δεν είναι απλώς εχθροί του Κινήματος αλλά εχθροί του Έθνους μας, θα απομείνουν με τα χρήματα που στέλνουν οι υπερατλαντικοί τους πάτρωνες και μια χούφτα ανθρωπάκια άβουλα και τρομαγμένα, όταν εμείς θα σκεπάζουμε με τις Σημαίες μας έναν Λαό διψασμένο και αποφασισμένο για Ελευθερία και Εθνική Υπερηφάνεια. Τότε κανείς δε θα μπορεί να κουνά το δάχτυλο στον Ελληνικό Λαό, κανένας πληρωμένος χαφιές του Καθεστώτος δε θα απειλεί και δε θα τρομοκρατεί, προβάλλοντας την λιμοκτονία και το ενδεχόμενο ενός φανταστικού εμφυλίου πολέμου. Διότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα έχει και τη Δύναμη και την Θέληση να εγγυηθεί την ασφάλεια και την ευημερία του Ελληνικού Λαού, στα πλαίσια ενός Κράτους Λαϊκού και Εθνικιστικού.  
Για το Λαό μας και την Πατρίδα, Λαϊκός Εθνικισμός ΤΩΡΑ! 

Ε. Καρακώστας 
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας