26/11/12

Τ.Ο. Λαμίας: Πεζοπορία στα Βουνά της Υπάτης


Οι πολιτικάντηδες και κυρίως οι "σύντροφοι" τους οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι προσπαθούν, εδώ και χρόνια, στα πλαίσια των προσπαθειών τους για διάλυση του Ελληνικού Έθνους να θεωρήσουν την γυμναστική ως κάτι το "επικίνδυνο" και ως κάτι το κακό.
Αυτό, φυσικά, δεν είναι μόνο πανελλήνιο φαινόμενο, αλλά παγκόσμιο, αφού πολλάκις έχουμε διαβάσει για ότι τα καλλίγραμμα αγάλματα δείχνουν την "υφέρπουσα ομοφυλοφιλία" του γλύπτη και άλλα παρόμοια. Επειδή όμως εμείς δεν λογαριάζουμε τις προσταγές της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την Νεολαία μας στα ναρκωτικά και την παρακμή, πιστεύουμε ακόμα στην ανάγκη εκγυμνάσεως πνεύματος και σώματος στα πλαίσια του Αρχαίου Ελληνικού Ιδεώδους "νους υγιής εν σώματι υγιεί". Με αυτά κατά νου η Τ.Ο. Λαμίας πραγματοποίησε πεζοπορία στα βουνά της Υπάτης.

Παρεμπιπτόντως και επειδή είναι γνωστές οι τακτικές και η εμπάθεια των δημοσιογραφίσκων εναντίον των μοναδικών πραγματικών εχθρών του καθεστώτος, της Χρυσής Αυγής, αναμένουμε με ανυπομονησία τα δημοσιεύματα των γνωστών μεγαλοεργολάβων - μεγαλοκαναλαρχών περί της τεθωρακισμένης μεραρχίας της Χρυσής Αυγής. Τόσο γελοίοι είναι, οπότε δεν περιμένουμε και κάτι καλύτερο. 

Τ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ