26/11/12

Βίντεο από τη διανομή στη Λιβαδειά


''Πουλάτε την ψυχή σας για ένα κομμάτι ψωμί από τους φασίστες'' τόλμησαν να δηλώσουν εκείνοι οι οποίοι ουδέποτε αγωνίστηκαν για να κερδίσουν ένα κομμάτι ψωμί, μιας και αυτό είτε τους χαριζόταν απλόχερα από το Δημόσιο, είτε τους χαριζόταν από χρηματοδοτήσεις ανθελλήνων που εξυπηρετούσαν σκοτεινά και βρώμικα συμφέροντα, μακριά και πέρα από τα συμφέροντα της Ελλάδας. Κι ήρθαν οι βολεμένοι, με τις γεμάτες κοιλιές και τσέπες από το Καθεστώς που τάχα πολεμούν, να ειρωνευτούν ένα Λαό εξαθλιωμένο μέχρι τα όρια της βιολογικής εξοντώσεως.

Και πως απάντησε ο Ελληνικός Λαός; Με μαζική συμμετοχή στη διανομή τροφίμων της 25ης Νοεμβρίου!

Κι ήρθαν οι πραίτορες του Καθεστώτος της Εθνικής Προδοσίας και της Λαϊκής εξαθλίωσης, να υψώσουν απειλητικά το δάχτυλο στο Κίνημα των Εθνικιστών, με κάτι αστεία πανιά που έγραφαν: ''ούτε να το σκέφτεστε''... Όμως οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις απειλές των μαρξιστών.

Αλλά εμείς, το σκεφτήκαμε, το πράξαμε και ήμασταν εκεί, στο πλευρό του Λαού μας, για τον οποίο αξίζει κάθε μας θυσία, για τον οποίο αξίζει να δώσουμε και την τελευταία ρανίδα του αίματος μας!

Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
ΠΥΡΗΝΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ