7/6/12

Βοιωτία: Δραστήριος ο Τοπικός Πυρήνας


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία δεκαήμερο δράσεων του Πυρήνα Βοιωτίας που ξεκίνησε στις 25/5 από το χωριό Άρμα, όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε δεύτερο κόμμα στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Σε κατάμεστη κεντρική καφετέρια παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου, ενώ ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση σε πολύ θερμό κλίμα. Κατεγράφησαν τα προβλήματα της περιοχής και ενημερώθηκαν οι συμμετέχοντες για τις διαδικασίες αντιμετώπισής τους, που έχουν ήδη ξεκινήσει από το Κίνημα σε συνεργασία με τους κατοίκους.
Ενδεικτικά, η στοιχειοθέτηση καταγγελιών κατά μεγαλοβιομηχάνων, οι οποίοι προχωρούν σε μαζικές απολύσεις Ελλήνων, αντικαθιστώντας τους με λαθρομετανάστες και μάλιστα με "μαύρη" απασχόληση. Πολλές οι νέες εγγραφές στον Πυρήνα μας και έντονο το ενδιαφέρον δραστηριοποίησης. 


Οι δράσεις με διανομή ενημερωτικού υλικού συνεχίστηκαν στα χωριά Πλατανάκι, Μωρίκι και Ύπατο, όπου η ένθερμη συμπαράσταση του κόσμου και η ζεστή υποδοχή, αλλά και το ενδιαφέρον να μας γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν τις θέσεις μας, έδειξαν σε μικρογραφία ότι στην πραγματική δημοσκόπηση του δρόμου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πολύ ψηλότερα και από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.


Στις 29/5 ο Πυρήνας μας έδωσε μαζικά το παρόν στη μεγάλη επετειακή εκδήλωση του Κινήματος για την Άλωση της Πόλης, στην Αθήνα.
 
Το Σάββατο 2/6, ο Πυρήνας μας με τον υποψήφιο βουλευτή Κωνσταντίνο Αλεξανδράκη επισκέφτηκε τα Δερβενοχώρια και, συγκεκριμένα, τα χωριά Σκούρτα, Πύλη και Στεφάνη, όπου ο Λαϊκό Σύνδεσμος κατέγραψε υψηλότατα ποσοστά. Μοιράστηκε προεκλογικό υλικό, έγιναν νέες εγγραφές μελών και καταγράφηκε τεράστια συμμετοχή εκλογικών αντιπροσώπων και εποπτών για τις επικείμενες εκλογές. Κατά την συζήτηση, οι Έλληνες που μας έδωσαν την πρώτη θέση στον Δήμο Τανάγρας μας παρότρυναν να συνεχίσουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε και δήλωσαν ότι θα είναι πάντα στο πλευρό μας.

Την επομένη επισκεφθήκαμε τα χωριά Κόκκινο και Ακραίφνιο, όπου ο κόσμος μας υποδέχτηκε -χωρίς υπερβολή- σαν απελευθερωτές, χειροκροτώντας το πέρασμά μας από τις πλατείες, βγαίνοντας στις αυλές και τις βεράντες των σπιτιών. Οι εφημερίδες μας και τα ενημερωτικά έντυπα έγιναν ανάρπαστα, ενώ ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους και σημειώθηκε ξανά μεγάλο ενδιαφέρον ενεργής συμμετοχής στον αγώνα μας. 

Την Κυριακή 3/6, αντιπροσωπεία του Πυρήνα μας βρέθηκε στα γραφεία της Χαλκίδας για την καθιερωμένη εβδομαδιαία ενημέρωση της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας. 


Λίγες μέρες έμειναν για την δεύτερη στη σειρά εκλογική νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών και η διάδωση των ιδεών και των θέσεών μας θα συνεχιστεί αδιάκοπα. Καλούμε όλους τους Βοιωτούς να πυκνώσουν τις τάξεις μας, για να κάνουμε μαζί πράξη τον σκοπό μας: ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Πυρήνας Βοιωτίας
τηλ: 6983199010, 6986235385