16/6/12

Η Θήβα ψήφισε!


Στο συνεδριακό κέντρο Θήβας έγινε η τελευταία προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγή για τον νομό Βοιωτίας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκλονιστική αποδεικνύοντας ότι οι «παπαγάλοι» των ΜΜΕ που λένε ότι «συρρικνώνονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής», πρόκειται να διαψευστούν πανηγυρικά από τα αποτελέσματα. Ενδεικτικό των αποτελεσμάτων που θα βγάλει η κάλπη σε 24 ώρες είναι ότι η συγκέντρωση της Παρασκευής 15 Ιουνίου είχε τριπλάσιο κόσμο από την αντίστοιχη που είχε γίνει στην πολή της Θήβας πριν από τις προηγούμενες εκλογές.

Κώστας Αλεξανδράκης
Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Επαμεινώνδας Ανυφαντής, βοιωτός υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στο Επικρατείας,ο οποίος αναφέρθηκε στα τοπικά προβλήματα. Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Κώστας Αλεξανδράκης, υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας, που ανέλυσε τις θέσεις του Κινήματος μας για τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα και ο Λαός μας. Ακολούθησαν ελεύθερες ερωτήσεις του κοινού προς τον ομιλητή, ο οποίος έλυσε απορίες των παρευρισκομένων σχετικά με τις διαφορές του Κινήματός μας απ' τα λοιπά πολιτικά κόμματα και ποιο το σχέδιο της Χρυσής Αυγής για ανάταση του Ελληνισμού από τον βούρκο που τον έχουν βάλει οι πολιτικοί. Τέλος έλαβε τον λόγο ο υπεύθυνος του τοπικού Πυρήνα Θήβας, Μάκης Πετούσης, ο οποίος εστίασε στα τοπικά οργανωτικά ζητήματα και στην ενημέρωση των εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής για την εκλογική μάχη της Κυριακής. 


Η εκδήλωση έληξε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, δίνοντας το μήνυμα πως οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες μάχονται πάνω απ' όλα για την Πατρίδα και τον Λαό. 

Πυρήνας Θήβας