15/6/12

Ελεύθεροι οι Δρόμοι για την Ελληνική Νεολαία!


Ώρες αναλύσεων και ποταμοί μελανιού σπαταλήθηκαν από τα μίσθαρνα όργανα της κομματοκρατίας- στην Ελλάδα αυτό το είδος ανθρώπου ονομάζεται δημοσιογράφος-, προσπαθώντας να συγκεκριμενοποιήσουν το προφίλ των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είπαν λοιπόν, οι σοφοί αυτού του τόπου, ότι η Χρυσή Αυγή διαθέτει ισχυρά ερείσματα στους νέους και στις ηλικίες 35-44 ετών. Εστίασαν δε ιδιαιτέρως στο γεγονός ότι ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισε τον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Η τελευταία αυτή διαπίστωση, χρησιμοποιήθηκε προφανώς προπαγανδιστικά από τους πρώην μαθητευόμενους του "κομμουνιστικού παραδείσου" και νυν νταβατζήδες του αντίστοιχου καπιταλιστικού. Στόχος της εχθρικής προπαγάνδας, η δημιουργία εντυπώσεων, ώστε να δικαιολογήσουν το μύθο, που από χρόνια έχουν καλλιεργήσει, περί της δήθεν συνεργασίας αστυνομίας και Εθνικιστών. Λησμόνησαν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι να μας πουν (να το τονίσουν δε το συζητούμε καν), τι ψήφισαν οι δημόσιοι υπάλληλοι, τι ψήφισαν οι δικαστικοί, τι ψήφισαν οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τι ψήφισε τέλος το δικό τους συνάφι, των επαγγελματιών ρουφιάνων της καθεστωτικής προπαγάνδας. Το λησμόνησαν τυχαίως; Όχι φυσικά! Διότι απλούστατα, οι συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες στηρίζουν κατά πλειοψηφία την Αριστερά. Κι αν κάποτε αυτή η Αριστερά εσωκλείονταν στο χώρο του "σοσιαλιστικού" ΠΑΣΟΚ, σήμερα μετακινήθηκε στη κομματική συμμορία της οποίας ο ηγέτης προβάλλεται ως αντισυστημικός.

Αντισυστημικός λοιπόν ο κύριος Τσίπρας, υπό το σκεπτικόν "λέγε, λέγε, στο τέλος κάτι θα μείνει". Εκείνοι οι οποίοι δεν διαθέτουν κοντή μνήμη, θα ενθυμούνται εκείνον τον έφηβο με την αλογοουρά, πρωταγωνιστή των σχολικών καταλήψεων της δεκαετίας του 90. Πόσο όμορφα λειτουργεί το σύστημα της διαπλοκής! Εκείνοι οι οποίοι τάχα σήμερα τον πολεμούν, είναι εκείνοι που χτίζουν το προφίλ του από την ηλικία των 17 ετών. Εκείνοι που τάχα σήμερα τον συκοφαντούν, είναι εκείνοι που επί δύο δεκαετίες χτίζουν το μύθο του Αλέξη… Κι ο μπουνταλάς Αλέξης, προορίζεται για νέος Ανδρέας, στη θέση του σιωνιστή Ανδρέα Παπανδρέου, οι δε συνδικαλιστές της μίζας και του πλουτισμού, παρουσιάζονται σχεδόν ως το "νέο Πολυτεχνείο". Αυτό είναι το τέλος της Μεταπολίτευσης που διακηρύσσουν, αυτή είναι η νέα Μεταπολίτευση που επιθυμούν να φέρουν στη Πατρίδα. Εάν νομίζει η πρώην πασοκική, παρακρατική συμμορία, η οποία λαφυραγώγησε τα δημόσια ταμεία, ότι θα διασωθεί κρυπτόμενη πίσω από τον κύριο Τσίπρα, είναι βαθύτατα νυχτωμένη! Τους υποσχόμαστε πως θα έρθει ένα πρωινό, κατά το οποίο ο απαλλαγμένος από την κομματική πανούκλα Ελληνικός Λαός, θα τους χτυπήσει την πόρτα και θα τους πει: "ήρθε η ώρα της απολογίας και της τιμωρίας, κοπιάστε"! Διότι, αν σήμερα το κομματικό κράτος ποιεί την απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγει την οριστική κατάρρευση, στηρίζεται στο μέγιστο βαθμό στην υποστήριξη των κομματικώς διορισμένων δημοσίων υπαλλήλων. Αυτή η αναμφισβήτητη πραγματικότητα, έρχεται να καταδείξει και το ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο επί σαράντα έτη, ποιός είναι το κράτος και το παρακράτος μαζί.

Από κοντά και η "μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη", η παράταξη της Δεξιάς, η οποία με αντάλλαγμα ένα μερίδιο στο μεγάλο φαγοπότι της λεηλασίας του δημοσίου χρήματος, παρέδωσε τη σιωπή και συγκατάθεσή της στο έγκλημα. Φτάνει όμως πάντοτε το πλήρωμα του χρόνου και έρχεται νομοτελειακά η ώρα του λογαριασμού. Πέρα από εκείνο το κομμάτι της νεολαίας το οποίο μεγάλωσε στα πούπουλα και τις ανέσεις, το οποίο αγόρασε τους τίτλους σπουδών χάρη στην κομματική ταυτότητα, από εκείνο που διορίστηκε στο δημόσιο για τον ίδιο λόγο, από εκείνο το κομμάτι της νεολαίας το οποίο αποφεύγει το ύψιστο χρέος στη Ράτσα, την στρατιωτική θητεία- κατά το παράδειγμα των πολιτικών του ηγετών- και βρίσκει τα πάντα έτοιμα χάρη στα κονέ του μπαμπά, υπάρχει μια άλλη Νεολαία. 

Δυστυχώς για εκείνους, υπάρχει μια Ελληνική Νεολαία αμόλυντη από τη μαρξιστική και ανθελληνική τους προπαγάνδα, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Υπάρχει μια Ελληνική Νεολαία αποκλεισμένη και συνεπώς αηδιασμένη από τις κομματικές μηχανορραφίες. Υπάρχει μια Ελληνική Νεολαία Πιστή στις Αρχές του Αίματος και της Τιμής, όπως αυτές κληροδοτήθηκαν από γενιά σε γενιά επί χιλιάδες έτη σε αυτόν τον Λαό. Υπάρχει τέλος μια Ελληνική Νεολαία ικανή και έτοιμη να αναλάβει τα ηνία του πολιτικού αγώνος, ο οποίος ξεπερνά τα πλαίσια της στενής κομματικής αναμέτρησης. Δεν πρόκειται για κομματική αναμέτρηση, κύριοι, μη γελιέστε! Ομιλούμε σήμερα, για τον υπέρ πάντων αγώνα για την επιβίωση της Φυλής και του Πολιτισμού μας! Κι αυτή η Νεολαία, σκληρή και ανηλεής, άτεγκτη και όμορφη συνάμα, σήκωσε με υπερηφάνεια τα Λάβαρα του Εθνικισμού! Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, η Νεολαία αποτελεί την πηγή της δυνάμεως της Χρυσής Αυγής και αντίστοιχα η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη δύναμη της Ελληνικής Νεολαίας! Και οι δυο αυτές δυνάμεις, Χρυσή Αυγή και Ελληνική Νεολαία, ενωμένες σε μιαν ενότητα Εθνική και συνεπώς αδιάρρηκτη, θα βαδίσουν προς τον Θρίαμβο, διότι απλούστατα δεν υφίσταται άλλη επιλογή: Απαιτείται ένα νέο 1821 και το σύνθημα "Ελευθερία ή Θάνατος" να αντηχήσει σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος. Ή επικρατούμε ή πίπτουμε μαχόμενοι! 

Μην πτοείσθε ουδόλως από την πολεμική του Καθεστώτος των Μπαστάρδων εναντίον του Εθνικιστικού μας Κινήματος. Μη παραδίδετε ούτε σπιθαμή πολιτικού εδάφους στα σκυλιά του Σιωνισμού, το έδαφος που έχει μέχρι τώρα κερδηθεί, έχει κερδηθεί με αμέτρητες θυσίες και αίμα Συναγωνιστών σας! Ούτε βήμα πίσω, καμιά ανακωχή! Φτάσαμε μέχρις εδώ, με ένα μόνο σκοπό, αλλά σκοπό μεγάλο και ιερό: Να λευτερώσουμε τη Πατρίδα και το Λαό μας! Και τούτο θα επιτευχθεί με το γκρέμισμα των διεφθαρμένων και την ανάληψη της εξουσίας του τόπου από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, από το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή! 

Στους δρόμους των πόλεων και των χωριών της Πατρίδος, θα αντικρίσετε έναν Λαό ταπεινωμένο και δυστυχισμένο, στερούμενο Ιδανικών και ενός οράματος για το μέλλον. Θα αντικρίσετε τα κομματόσκυλα που θησαύρισαν από τη λαφυραγώγηση, θα δείτε τους δειλούς και ριψάσπιδες που μαθημένοι στην καλοπέραση και την πολυτέλεια ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για το εξωτερικό. Θα αντικρίσετε σκουρόχρωμα πρόσωπα να σας περιεργάζονται με μίσος, αναζητώντας τη βραδινή τους ανθρώπινη λεία. Θα αντικρίσετε ηττοπάθεια, φυγομαχία, μεμψιμοιρία και κακομοιριά. Από μια μεριά του δρόμου όμως, θα δείτε να ξεπροβάλλει αγέρωχη και σκληραγωγημένη η Ελληνική Νεολαία! 

Με το θάρρος που μας προσδίδει η πολεμική Ιστορία χιλιάδων ετών, με το βάρος του Αίματος αμέτρητων Ηρώων και Μαρτύρων του Έθνους να ρέει άφθονο στα κεφάλια μας, βαδίζουμε προς τη Νίκη! Διεκδικούμε εκείνο που μας ανήκει, την Πατρίδα μας! Αγωνιζόμαστε για να ξαναγίνουν οι δρόμοι Ελεύθεροι για την Ελληνική Νεολαία! 

"ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΡΑ, ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ! 
ΚΙ ΕΝΑΝ ΗΛΙΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ, ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ"! 

Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω η Ελλάς! 

Ε.Κ. 
Τ.Ο. Εύβοιας- Βοιωτίας