26/6/12

Ομάδα Εργασίας: Αλληλεγγύη στους Έλληνες!


Υπό την αιγίδα του Μετώπου Γυναικών της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας τέθηκε το πρόγραμμα συγκέντρωσης και διανομής ειδών πρώτης ανάγκης σε Ελληνικές οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Τη Δευτέρα 25/6, συγκεντρώθηκαν τα μέλη της Ομάδας Εργασίας του προγράμματος ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ -παρουσία εκπροσώπου της επόμενης γενιάς Χρυσαυγιτών- και αποφάσισαν εντατικοποίηση και εμπλουτισμό των δράσεών τους, διαπιστώνοντας γιγάντωση του προβλήματος στους νομούς μας. 

Η πειραματική εφαρμογή του προγράμματος κατά τους προηγούμενους μήνες κρίθηκε ικανοποιητική και η νέα του φάση οργανώθηκε χθες, προβλέποντας αποτελεσματικότερους τρόπους βοηθείας των Ελληνικών οικογενειών. Στις νέες συναγωνίστριες, που ορίστηκαν επικεφαλής των επιμέρους παραμέτρων του, ευχόμαστε δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβαν. Η κινητοποίηση των Ελλήνων στις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος αντίστασης στην επιχειρούμενη εξόντωση του λαού μας.


Καλούνται Ευβοείς και Βοιωτοί να συνεισφέρουν στην Αλληλεγγύη των Ελλήνων, κοινοποιώντας μας περιπτώσεις συντοπιτών μας που χρειάζονται βοήθεια. 
Τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρούχα, καθαριστικά, παιχνίδια, βρεφικά και παιδικά είδη συγκεντρώνονται στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Χαλκίδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή 7-9 μμ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2221077152.

Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας