10/6/12

Η Δημοκρατία της Στέππας και Καληνύχτα Ελένη!


Από τη σχολή πολέμου της ζωής: "Ό,τι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό".
Φρειδερίκος Νίτσε 

Την εβδομάδα που μας πέρασε, ο Ελληνικός Λαός έγινε μάρτυρας της αισχρής και προσχεδιασμένης επιθέσεως του καθεστώτος, των διεφθαρμένων και προδοτών, εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, στο πρόσωπο του Συναγωνιστού και εκπροσώπου τύπου του Κινήματος, Ηλία Κασιδιάρη. Θλιβερά κομματικά σκουλήκια, αυτά που τρέφονται επί τέσσερις δεκαετίες από το σώμα της ταλαίπωρης Πατρίδος μας, σε συνεργασία με τη συμμορία των αργυρώνητων στρατευμένων δημοσιογραφίσκων, οργάνωσαν και εκτέλεσαν μια θεατρική παράσταση, η οποία δυστυχώς για εκείνους και ευτυχώς για το περήφανο λαό μας, δεν έληξε με χασκόγελα και χειροκροτήματα, αλλά με εθνικιστικές σφαλιάρες.
Επιχείρησαν τα θηλυκά ορφανά μιας ιδεολογίας η οποία αιματοκύλισε τόσο το Ρωσικό Λαό, όσο και όλους τους λαούς της δεινοπαθούσας Ανατολικής Ευρώπης, μιας ιδεολογίας που έπνιξε στο αίμα την Πατρίδα μας κατά την περίοδο 1944-49, να επιτύχουν τη λαϊκή κατακραυγή εναντίον του Συναγωνιστού μας και κατ’ επέκταση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Όπως την εποχή εκείνη όμως, της μεγίστης των προδοσιών τους, έτσι και τώρα, λογάριασαν δίχως τον Ελληνικό Λαό.

Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης, το πρωινό της 7ης Ιουνίου, αποτέλεσε την προσωποποίηση ενός ολόκληρου Λαού, ταπεινωμένου και εξευτελισμένου, πεινασμένου και προδομένου, όμως Περήφανου και Αξιοπρεπούς, ο οποίος αποφάσισε να θέσει ένα τέλος στην ανοχή, στα 40 έτη αδιαλείπτου μαρξιστικής τρομοκρατίας σε όλες τις εκφάνσεις της ελληνικής πολιτικής ζωής. Δια του Ηλία Κασιδιάρη, σύσσωμο το Έθνος εγέρθη και απάντησε στην ανθελληνική υστερία των εκπροσώπων του ψεύδους και του σκοταδισμού, που σκεπάζουν την Ελληνική Πατρίδα. Αντίθετα απ’ ότι προσδοκούσαν οι πραίτορες του σάπιου και μισελληνικού καθεστώτος, ο Λαός μας, όχι μόνον δεν εστράφη κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά πλέον αγκάλιασε με μεγαλύτερη πίστη και φανατισμό την αταλάντευτη θέληση των Εθνικιστών, να ξεβρωμίσουν μια και καλή την Πατρίδα, από τις βδέλλες του διεφθαρμένου -μέχρι το μεδούλι- κοινοβουλευτισμού. Κι αυτή η παγίδα του Καθεστώτος της μπασταρδοκρατίας, όπως και τόσες άλλες στο παρελθόν, έπεσε στο κενό. 

Κι αν η καπιταλίστρια βουλευτής του κομμουνιστικού κόμματος εδέχθη ένα ράπισμα από τον Συναγωνιστή μας, περισσότερο επλήγη από τα νοερά χαστούκια εκατομμυρίων Ελλήνων, που συνόδευαν εκείνα του εκλεκτού μας Συντρόφου! Στην συντριπτική του πλειοψηφία ο Ελληνικός Λαός, δικαιολόγησε και επιδοκίμασε την πράξη του Ηλία Κασιδιάρη. Στη θλιβερά μειοψηφία των τάχα σοκαρισμένων ανήκει μονάχα η μαρξιστική πλέμπα και τα ορφανά της, καθώς και οι φιλελεύθεροι αριστεροί και δεξιοί προδότες του Ελληνικού Λαού. Σοκαρίστηκαν, λέει, από λίγα χαστούκια απάντησης σε χειροδοκία της κάποτε εκλεκτής της ΝΔ και νυν του ΚΚΕ και από λίγο νερό απάντησης σε οξείς προσωπικούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, οι οποίοι εκτοξεύτηκαν από τα στόματα των εκπροσώπων της καθεστωτικής αριστεράς. Υποκριτές και Φαρισαίοι, οι συνοδοιπόροι και θαυμαστές των τρομοκρατών της αριστεράς, που δολοφόνησαν Έλληνες πολίτες, μέσα σε σαράντα χρόνια στυγνής μαρξιστικής τρομοκρατίας. Εκείνοι που ονομάζουν "λαϊκές εξεγέρσεις" τις πυρπολήσεις των Αθηνών και των λοιπών ελληνικών πόλεων, εκείνοι που καταστρέφουν τη δημόσια και τις ιδιωτικές περιουσίες, εκείνοι που ξυλοκοπούν, καίνε, δολοφονούν Έλληνες πολίτες και αστυνομικούς χαρακτηρίζουν "πρόκληση κατά της δημοκρατίας", ένα χαστούκι! 


Απύθμενο το θράσος των ορφανών του Μαρξ, των θαυμαστών του Στάλιν και των γκουλάγκ της Σιβηρίας, του Τίτο, του Χότζα και της μπολσεβίκικης "διαλεκτικής μεθόδου" των κονσερβοκουτιών… Σε εκείνους δε, που θέτουν το "ιπποτικό" ζήτημα της βιαιοπραγίας εις βάρος γυναικών, αρκεί να υπενθυμίσω μερικά μόνο από τα κατορθώματα των μπολσεβίκων, όπως τη δολοφονία από αριστερούς μιας εγκύου Ελληνίδας, κατά τον εμπρησμό της τραπέζης MARFIN το Μάιο του 2010, να θυμίσω τον ξυλοδαρμό γυναίκας αστυνομικού, η οποία σπουδάζει σε σχολή της Πάτρας, από αριστεριστές συμφοιτητές της, να σημειώσω τέλος την μόλις προ ενός μηνός επίθεση είκοσι αριστεριστών παλιάτσων σε Συναγωνίστριά μας στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, κατά τη διάρκεια προεκλογικής μας δράσεως. Αλλά, είπαμε, η βία από αριστερούς δικαιολογείται και η τάχα ανεξάρτητη δικαιοσύνη κλείνει προκλητικά τα μάτια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη βουλευτής του κόμματος των μπολσεβίκων, σε παλαιότερη συμμετοχή στην ίδια εκπομπή του ίδιου καναλιού, απευθυνόμενη σε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είπε: "όπως τότε έσφαξα τους μενσεβίκους, το ίδιο θα κάνω και με σένα, όταν έρθει η ώρα. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, κανένα απολύτως πρόβλημα"! Βλέπετε η μαρξιστική τρομοκρατία, όχι μόνο δικαιολογείται αλλά και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αριστερίστικης πολιτικής πρακτικής. 

Οι εποχές όμως του φόβου, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί! Ο Ελληνικός Λαός, με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία του Εθνικού πολιτικού αγώνος, θέτει το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ! Μπολσεβίκοι πίσω στις στέππες σας! 

Το συγκεκριμένο περιστατικό θα μπορούσε σίγουρα να αποφευχθεί, εάν η δικαιοσύνη είχε ενσκήψει με προσοχή στο μεταπολιτευτικό φαινόμενο της κόκκινης τρομοκρατίας, λεκτικής και σωματικής. Και δικαίως ο Ελληνικός Λαός αγανακτεί και εξοργίζεται, όταν μια εισαγγελεύς, σπεύδει να εκδώσει ένταλμα συλλήψεως του Συναγωνιστού μας, ενώ για το βλαστάρι του κοινοβουλευτικού βόθρου, διαπρεπή πασόκο και βύσμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα (κατά δική του ομολογία, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη στρατιωτική του θητεία), Άκη Τσοχατζόπουλο, η αντίδραση της δικαιοσύνης καθυστέρησε δέκα τουλάχιστον έτη, ζημιώνοντας τα μέγιστα, το Ελληνικό δημόσιο. Δεν υπάρχει χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της αγαστής σύμπραξης πολιτικής, δικαστικής και δημοσιογραφικής εξουσίας - τα οποία από κοινού έχουν δημιουργήσει το σημερινό ανθελληνικό καθεστώς που πνίγει τους Έλληνες-, από το σε ζωντανή σύνδεση τηλεφώνημα του αριστερού, "έγκυρου και ευυπόληπτου" δημοσιογραφίσκου Δελατόλα, στην φίλη του εισαγγελέα: "Ελένη, καλημέρα! Σε παίρνω από τον Παπαδάκη, από την εκπομπή, έχουμε περιστατικό…"

Αυτό είναι το καθεστώς της σαπίλας το οποίο απειλεί η Χρυσή Αυγή! Να γιατί το κόκκινο παρακράτος μαρξιστών και ρουφιάνων των μέσων μαζικής εξαπάτησης, επιθυμεί τη πολιτική απαγόρευση του Εθνικιστικού Κινήματος και τη βιολογική εξολόθρευση των Χρυσαυγιτών! Να γιατί ο διεθνής σιωνισμός έσπευσε να στιγματίσει την εθνική επιλογή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, στις τελευταίες εκλογές, επιχειρώντας να περισώσει τα ντόπια ανδρείκελα και ψοφίμια του. Να γιατί, στις εκλογές που έρχονται, η Χρυσή Αυγή είναι προς το συμφέρον του Λαού μας να βγει περισσότερο ενισχυμένη! Ελληνικέ Λαέ, στις 17 Ιουνίου δώσε τη δική σου σφαλιάρα στο Καθεστώς των φαύλων!

Από δω κι εμπρός, Ελληνικέ Λαέ, κάθε φορά που οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του μισελληνικού μαρξισμού και της αντεθνικής καπιταλιστικής πανούκλας, θα κάνουν λόγο για το δήθεν "παρακράτος της Χρυσής Αυγής", δεν έχεις παρά να θυμάσαι, αυτό το πιστό σκυλάκι του καθεστώτος, που καλείται Δελατόλας και το τηλεφώνημά του στην εισαγγελέα, για να κάνει μια παραγγελία: "Ελένη, καλημέρα…"! 

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, δίνει στον Ελληνικό Λαό και ΜΟΝΟ στον Ελληνικό Λαό, το λόγο της Πολιτικής του Τιμής: Δε θα υποκύψουμε απέναντι σε καμιά μεθόδευση του παρακράτους. Θα αγωνιστούμε με περισσότερη Πίστη και αποφασιστικότητα για να αφαιρέσουμε μια για πάντα το καρκίνωμα που κατατρώει την Πατρίδα και εξαθλιώνει το Λαό μας. Θα πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να χτίσουμε ένα Νέο Εθνικό Κράτος, ώστε να μπορέσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να κραυγάσουν με ανακούφιση και ελπίδα: ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ! 

Ψηλά τις Σημαίες, θα νικήσουμε! 

Ε.Κ. 
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας