18/6/12

Επιστολή από το μαρτυρικό Δίστομο

Στη Δημοτική Ενότητα Διστόμου η Χρυσή Αυγή ανέβηκε στο 4,53% (101 ψήφοι), από το 3,48% (79 ψήφοι) που είχε στις εκλογές του Μαΐου. 
Γεια σας, είμαι από το Δίστομο. Οι 44 ψήφοι που δόθηκαν στην Χρυσή Αυγή στις 6 Μαΐου, καθώς και οι 49 που δόθηκαν χθες, σας διαβεβαιώ ότι ήταν ψήφοι Διστομιτών και όχι «εργατών του Αλουμινίου της Ελλάδος», όπως είπαν στα κανάλια. Εμείς οι 49 είχαμε θύματα συγγενείς στη σφαγή της 10ης Ιουνίου, συγκεκριμένα εγώ 5. Σε αντίθεση με τον κύριο Σταθά Ιωάννη (εκλεγμένο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ), που στις προεκλογικές του εμφανίσεις έλεγε ότι δεν γνώρισε τις γιαγιάδες του που τις έσφαξαν το '44, συγχέοντας το γεγονός αυτό με τη ...Χρυσή Αυγή (παρεμπιπτόντως, η μια του γιαγιά πέθανε πριν 2 χρόνια και η άλλη πριν 1 μήνα, στης οποία ούτε στην κηδεία πήγε)!

Αυτοί που καλούν τα κανάλια, και λένε ότι οι ψήφοι αυτοί της Χρυσής Αυγής δεν ήταν Διστομιτών, λένε ψέματα. Μιλάνε για τα θύματα από τους Γερμανούς, αλλά δε λένε τίποτα για εκείνους που οι ομοϊδεάτες τους έσφαξαν, ούτε για τους 7 Διστομίτες που πέταξαν ζωντανούς σε κάρκαρο του Παρνασσού, των οποίων οι σωροί ανασύρθηκαν από το στρατό μετά από 6 χρόνια… Απόδειξη αυτών είναι η μαρμάρινη πλάκα, με τα ονόματα αυτών που σκότωσαν οι αριστεροί, η οποία βρίσκεται στην είσοδο της εκκλησίας του χωριού, δίπλα από αυτή με τα ονόματα των 218 θυμάτων της 10ης Ιουνίου από τους Γερμανούς. Υπεύθυνοι για τη σφαγή ήταν οι αντάρτες, που έστησαν ενέδρα στους Γερμανούς και μετά άφησαν το χωριό ανυπεράσπιτο. Αυτοί λοιπόν, που έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα, λένε ότι είναι ντροπή μας που ψηφίσαμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο Δίστομο!!! Αυτοί δεν ντρέπονται που το Δίστομο ψηφίζει αριστερά;;;;;;;; Καπηλεύονται τη σφαγή και το αίμα των αθώων για τους ψήφους!!

Εμείς οι 49 σας περιμένουμε στο Δίστομο και θα είναι τιμή μας να βρίσκεστε στο πλευρό μας κάθε χρόνο στις 10 Ιουνίου, για να τιμούμε τους νεκρούς προγόνους μας έτσι όπως τους αξίζει και όχι με τις εκδηλώσεις-φεστιβάλ (συναυλίες με την Πρωτοψάλτη!) που οι «δημοκράτες» συνηθίζουν.

Με εκτίμηση

Μαρία