3/12/15

Ε.Καρακώστας: "Πυκνώστε την Εθνική Αντίσταση"


Κατά μέτωπο επίθεση στα μνημονιακά ανδρείκελα της Αριστεράς εξαπέλυσε ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ευάγγελος Καρακώστας, κατά την τοποθέτησή του στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2016.

Ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε τον μνημονιακό Προϋπολογισμό της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου ως συνέχεια της ληξιαρχικής πράξης θανάτου της Ελλάδος, μόνο που τώρα αντί των υπογραφών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν οι υπογραφές Σύριζα και ΑΝΕΛ.

«Η κυβέρνηση της «ταξικής στόχευσης» βάζει στο στόχαστρο τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες, εκείνους δηλαδή που διατηρούν στην ζωή την παραγωγική δραστηριότητα στη χώρα, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους», επισήμανε ο συναγωνιστής Καρακώστας, συμπληρώνοντας: «Ποιοι είναι όμως εκείνοι που μένουν στο απυρόβλητο;  Είναι οι τράπεζες, τις οποίες έσωσε η κυβέρνηση της Αριστεράς, όπως είχαν κάνει και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, φεσώνοντας τον Ελληνικό Λαό»!

Ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής γκρέμισε τις μνημονιακές αυταπάτες υποστηρίζοντας πως: «Εσείς ισχυρίζεστε ότι θα μας σώσουν οι δανειστές και οι τοκογλύφοι, Εμείς οι Εθνικιστές επιμένουμε πως μόνον οι Έλληνες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα. Εσείς ισχυρίζεστε ότι οι τράπεζες θα αναζωογονήσουν την ελληνική οικονομία, Εμείς οι Εθνικιστές επιμένουμε στην αναγκαιότητα της στροφής στην πρωτογενή παραγωγή και στην εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας, τον οποίο τα μνημονιακά κόμματα ξεπουλούν στους διεθνείς τοκογλύφους».

Έκλεισε την τοποθέτησή του καλώντας τον Ελληνικό Λαό να γιγαντώσει την Εθνική Αντίσταση μέσω του Πολιτικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Ελευθερία και Εθνική Αξιοπρέπεια!