15/12/15

Κ.Μπαρμπαρούσης: Κλοπές στο νοσοκομείο Πατρών - Συγκάλυψη υπουργών


Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια στην επίκαιρη ερώτησή του σχετικά με καταγγελίες των ιατρών του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών του Ρίου για απώλεια εργαλείων και μηχανημάτων κλινικών.

Πολλά εργαλεία στα νοσοκομεία «εξαφανίζονται» και με αυτόν τον τρόπο δυσχεραίνεται η εξέταση των ασθενών. Επιπροσθέτως, πολλά εργαλεία ανήκουν σε μηχανήματα και χωρίς αυτά, τα μηχανήματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Οι ιατροί έχουν ήδη προβεί σε καταγγελίες, αλλά δεν έχουν λάβει καμία απάντηση από το Υπουργείο.

Όλα αυτά παραπέμπουν σε μια πρωτοφανή συγκάλυψη του φαινομένου. Η εν λόγω ερώτηση έχει κατατεθεί από τον Συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη σε προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση με την γνωστή στάση του Υπουργείου να μην απαντά στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής, εντελώς αντισυνταγματικά και παράνομα.

Την εν λόγω ερώτηση την επανακατέθεσε ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης λαμβάνοντας ακόμη μια φορά την ίδια απάντηση από το Υπουργείο. Φυσικά, δεν έγινε καμία κίνηση από το Υπουργείο για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο και να συλληφθούν οι ένοχοι που αδειάζουν τα νοσοκομεία μας.
Με αυτές τις πρακτικές γεννάται η υπόνοια πως κάποιοι στο Υπουργείο είναι «στον κόλπο» και συγκαλύπτουν τους κλέφτες.