21/11/14

Την Κυριακή στα γραφεία της Τ.Ο Ευβοίας


Όπως κάθε Κυριακή στις 19:00, στα γραφεία της Τ.Ο Ευβοίας στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε η εβδομαδιαία πολιτική και κινηματική ενημέρωση για τα γεγονότα της επικαιρότητας. Οι συναγωνιστές Δροσινάκης Δρόσος και Ξυραδάκης Ιωάννης σχολίασαν τα συμβάντα και τις εξελίξεις της εβδομάδας.

Μέσα στα πλαίσια του σχολιασμού και με αφορμή την επέτειο "του Πολυτεχνείου", διεξήχθη συζήτηση σχετική με τον μύθο του Πολυτεχνείου και τους δημιουργούς αυτού, καθώς και για την προπαγάνδα που αναβιώνεται κάθε χρόνο. Επειδή το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, αποφασίστηκε μία αναλυτική παρουσίαση την ερχόμενη Κυριακή, από τον συναγωνιστή Δήμου Γεώργιο.


Στη συνέχεια, αναγνώστηκαν κείμενα αναφερόμενα στα ανθελληνικά σχέδια της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου και των συν αυτώ, που σκοπό έχουν τον αφανισμό του Ελληνισμού και του Ελληνικού Έθνους. Καθώς και κείμενα ξένων λογοτεχνών που εξυμνούν τον Ελληνικό πολιτισμό και τη μεγάλη του συμβολή στην ανθρωπότητα. Η συλλογή και η ανάγνωση των συγκλονιστικά επίκαιρων αποσπασμάτων πραγματοποιήθηκε από τη συναγωνίστρια Μάρθα Δέδε.

Το Κίνημά μας βιώνει τη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου και των υποχείριων αυτών,των ΜΜΕ. Φυλακίζουν τον Αρχηγό και τους συναγωνιστές μας, διώκουν κάθε πολιτική ιδέα που εκφράζει η Χρυσή Αυγή, επειδή αντιτίθεται στις προδοτικές δικές τους.

 ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
 ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! 

Τ.Ο. Ευβοίας