17/11/14

Ομιλία με θέμα "Τα καθήκοντα του Χρυσαυγίτη"


Στα γραφεία της Τ.Ο Ευβοίας, στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Ιωάννη Τζάθα, με θέμα «Τα Καθήκοντα του Χρυσαυγίτη».

Έλληνες και Ελληνίδες, συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος που παρευρέθηκαν, ενημερώθηκαν για τον αγώνα των Χρυσαυγιτών και τον σκοπό του. Τον χαρακτήρα και το ήθος, τις αξίες και τις αρχές που διέπουν τον Χρυσαυγίτη στην καθημερινότητά του. Ο συναγωνιστής διευκρίνισε τι πραγματικά εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή και το τι σημαίνει να είσαι Χρυσαυγίτης. Επισημάνθηκε πως οι Χρυσαυγίτες νοιώθουν ευθύνη έναντι των μελλοντικών γενεών των Ελλήνων και χρέος έναντι των προηγούμενων, έχουν πίστη, πειθαρχία και αφοσίωση στον ιερό αγώνα για την σωτηρία του Έθνους μας και τη λευτεριά της Πατρίδα μας.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες, τις διώξεις, τη λασπολογία και την τρομοκρατία από το αμαρτωλό καθεστώς, ο Χρυσαυγίτης αποδεικνύει πως με δύναμη, πίστη και όραμα, μακριά από κάθε προσωπική του φιλοδοξία, δε λυγίζει και συνεχίζει τον αγώνα τον καλό. Δηλώνει ΠΑΡΩΝ σε κάθε κάλεσμα του Κινήματος και είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το τραχύ μονοπάτι της Αρετής και της Δόξας. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Ευβοίας