13/11/14

Ν. Μίχος: "Ανθέλληνες καθηγητές διδάσκουν τα παιδιά μας"


Ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος τοποθετήθηκε στην επίκαιρη ερώτησή προς τον Υπουργό Παιδείας σχετικά με την αποβολή του Προέδρου του 15μελούς του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, επειδή ζήτησε να γίνεται η έπαρση της ελληνικής σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι ο εν λόγω μαθητής πήρε 3ημερη αποβολή με χαρακτηρισμούς όπως αναρχικός, ακραίος, φασίστας επειδή ζήτησε να αναρτάται η σημαία μια φορά την εβδομάδα και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος. Ο Διευθυντής του σχολείου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είναι Έλληνας, κάνει ότι θέλει στο σχολείο.

Ο Εθνικός Ύμνος και η ελληνική σημαία είναι τα σύμβολα του ελληνικού Έθνους, που συμβολίζουν το Αίμα των Αγωνιστών της Πατρίδος μας. Σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα της Χώρας μας πρέπει να γίνεται έπαρση της σημαία μας και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, όπως ορίζει ο νόμος.

Ο Συναγωνιστής επισήμανε ότι εδώ και χρόνια οι καθηγητές έχουν καθαρά ανθελληνική στάση στα σχολεία και προσπαθούν να δημιουργήσουν «γενίτσαρους». Επίσης, τα σχολεία έχουν γίνει άνδρα των αριστερών και των αναρχικών.

Ο Διευθυντής του σχολείου, Τσερμπάκ, έχει φωτογραφηθεί με την φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ. Αυτός είναι ο καθηγητής που διδάσκει τα παιδιά μας και φωτογραφίζεται με τον σφαγέα του ελληνισμού. Η Τουρκία συνεχώς απαιτεί και κάνει βόλτα στο Αιγαίο με τούρκικες κορβέτες και την ίδια ώρα η ανθελληνική προπαγάνδα ανθίζει στα σχολεία.