9/7/13

Ομιλία του συναγωνιστή Γ. Χιώτη στα γραφεία της Χαλκίδας


Την Κυριακή στα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στη Χαλκίδα είχαμε έναν ξεχωριστό επισκέπτη. Ο συναγωνιστής Γρηγόρης Χιώτης, γραμματέας της Τ.Ο. Τρικάλων, ήταν ο πρώτος Πυρηνάρχης του Πυρήνα Χαλκίδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που δημιουργήθηκε επίσημα στις αρχές του 1999. Σε εκείνον τον Πυρήνα συμμετείχε η γραμματέας της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας και η συγκίνηση ήταν αναμενόμενη όταν άρχισε η αναδρομή της δημιουργίας και των δράσεων του Πυρήνα Χαλκίδος.

Έγινε αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν τότε οι συναγωνιστές στην προσπάθειά τους ν' αφυπνίσουν τους Έλληνες και σύγκριση με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τώρα στον αγώνα μας. Τονίστηκε η διαχρονικότητα και η συνέπεια αυτού αγώνα και η ιεράρχηση των προβλημάτων της Πατρίδας και του Λαού μας κατά την ιδεολογία μας. Αναλύθηκαν, με συγκεκριμένα παραδείγματα και σύγχρονους παραλληλισμούς, οι ευθύνες των πολιτικών κομμάτων για την αλλοίωση του Ελληνισμού και των διαχρονικών αξιών του κατά την μεταπολιτευτική περίοδο και εξηγήθηκε ο δύσκολος μα εφικτός τρόπος ανάκαμψης, που έχει ως προϋπόθεσή του την Εθνικιστική διακυβέρνηση της χώρας.

Ακολούθησε η καθιερωμένη πολιτική ενημέρωση επί της επικαιρότητας και συζήτηση με τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές και φίλους. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το ότι, μετά τον Εθνικό Ύμνο, παρέμειναν αρκετοί φίλοι για τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της επόμενης εβδομάδας, δηλώνοντας συμμετοχή και εκφράζοντας την επιθυμία να συνδράμουν πλέον ενεργά στον ιερό σκοπό μας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε από μακρύ και δύσκολο δρόμο για να πρωταγωνιστήσει στην ανατροπή των μισελληνικών σχεδίων των παγκόσμιων κυριάρχων. Ήρθε για να τιμωρήσει τους προδότες, να βοηθήσει τους Έλληνες και να ηγηθεί στην ανάσταση της Πατρίδας μας. Έσσεται ήμαρ!

Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας