29/7/13

Από την ομιλία του Κ. Αλεξανδράκη


Μια εξαιρετική ομιλία, με θέμα το περιεχόμενο του βιβλίου του «Ο οικονομικός πόλεμος και οι αντανακλάσεις του», είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο Εύβοιας-Βοιωτίας, από το συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη. Στην ομιλία του ο συναγωνιστής περιέγραψε τους τρόπους με τους οποίους οι διεθνείς κερδοσκόποι υποτάσσουν τα Έθνη στην θέληση τους δια μέσω του χρήματος και τα εξοντώνουν και τόνισε ότι ο πραγματικός εχθρός είναι το ίδιο το σύστημα που δημιούργησε και στηρίζει τον Καπιταλισμό, ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοσοφική αρχή του Ελληνισμού. 

Στην αρχαία Σπάρτη, ο Λυκούργος είχε καταφέρει να ελέγξει το πρόβλημα του πλουτισμού με τον αναδασμό της γης και με νομίσματα τα οποία είχε κάνει υπέρβαρα, κάνοντας έτσι δύσκολη τη ζωή σε αυτούς που επιθυμούσαν να τα κουβαλάνε μαζί τους. Κατά τις πρώτες ημέρες της σημιτικής Καρχηδόνας κυκλοφόρησαν τα πρώτα «ελαφριά» νομίσματα, τα οποία αποτέλεσαν τους προγόνους των σύγχρονων χαρτονομισμάτων. Μιλάμε για τον «πολιτισμό» της σημιτικής Καρχηδόνας, όπου ανήλικα παιδιά θυσιάζονταν στους βωμούς προς τιμή του θεού Μολώχ. 

Το χρήμα σήμερα δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από μια «ανακύκλωση», αποτέλεσμα δανείων, και τόκων. Εκεί επάνω έχει χτιστεί και όλο το σαθρό καπιταλιστικό οικοδόμημα. Το αποτέλεσμα της λειτουργίας αυτού του «μηχανισμού» είναι μια τεράστια οικονομική «φούσκα», ενώ αυτοί που τη δημιούργησαν, έχουν τη δυνατότητα να την «σκάσουν», με ολέθρια αποτελέσματα για τον απλό λαό. Τα ομόλογα αποτελούν την υπόσχεση και το εχέγγυο ενός κράτους για την αποπληρωμή του χρέους του. Τα CDS, από την άλλη, είναι τα «ασφάλιστρα των ομολόγων». Και εδώ δεν μιλάμε για κάποια εκατομμύρια κέρδους, αλλά για πολύ περισσότερα. Οι διεθνείς σιωνιστές και οι εντολοδόχοι τους πρόθυμα προσφέρουν θυσία ολόκληρα έθνη στο βωμό αυτού του κέρδους, αυτού του νέου Μολώχ. 

Οι Εθνικιστές είμαστε οι τελευταίοι υπερασπιστές των εθνών, η τελευταία ελπίδα για την επιβίωσή τους. Και γι' αυτό μας πολεμούν λυσσαλέα. 

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας