24/7/13

Φωτορεπορτάζ: Έκτακτη διανομή λαχανικών στη Χαλκίδα


Η άρτια οργανωτική λειτουργία και η ετοιμότητα των εθελοντών του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδείχθηκε άλλη μια φορά την περασμένη Κυριακή, από την Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας. Το Σάββατο το απόγευμα μας ενημέρωσε έμπορος οπωροκηπευτικών ότι επιθυμεί να διατεθεί άμεσα σε Έλληνες μεγάλη ποσότητα νωπών λαχανικών, που μπορεί να μας παραδώσει την επομένη το πρωί. Είχαμε μόλις μερικές ώρες στη διάθεσή μας, αλλά ήταν αρκετές.


Σχεδιάσαμε τον τρόπο διάθεσης, ελέγξαμε τις δυνατότητες ενημέρωσης των δοκιμαζομένων συμπατριωτών μας και κινητοποιήσαμε τους εθελοντές μας. Το πρωί της Κυριακής δεκάδες Χρυσαυγίτες ξεφόρτωσαν το φορτηγό, ξεχώρισαν και τακτοποίησαν τα λαχανικά, πραγματοποίησαν διανομή ενημερωτικού υλικού και μοίρασαν τα προσφερόμενα τρόφιμα στους προσερχόμενους Έλληνες.


Σε δύο μόλις ώρες είχαν διατεθεί όλα τα λαχανικά, αλλά κόσμος συνέχισε να σταματά όσο υπήρχαν συναγωνιστές στον χώρο, για να προμηθευτεί ενημερωτικό υλικό ή απλά για να μιλήσει μαζί μας, δίνοντάς μας συγχαρητήρια. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας, τα χαμόγελα ελπίδας που φέρνουμε στα πρόσωπα των συμπατριωτών μας.

 
Αγωνιζόμαστε για τον Λαό μας και την Πατρίδα μας. Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας