28/4/13

Πανελλήνια Αιμοδοσία Χρυσής Αυγής: Αιμοδοσία στη Χαλκίδα



Μέλη της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας έδωσαν για άλλη μια φορά αίμα για τις ανάγκες των συμπατριωτών μας, στην Τράπεζα Αίματος "ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" που διατηρείται στο Νοσοκομείο Χαλκίδος. Παρά τις γελοίες προσπάθειες των "δημοκρατών" να δημιουργήσουν μέσω των ΜΜ"Ε" θέμα (και, ει δυνατόν, επεισόδια) τις προηγούμενες μέρες, η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε -όπως κάθε φορά- με τάξη και σε πολύ καλό κλίμα.


Όλοι του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού του Τμήματος Αιμοληψίας του Νοσοκομείου Χαλκίδας ήταν ευγενέστατοι και απόλυτα συνεργάσιμοι, όπως ακριβώς οφείλουν να είναι, γνωρίζοντας καλύτερα από κάθε άλλον το μεγάλο πρόβλημα με την έλλειψη αίματος και τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των Ελλήνων.


Η Τοπική μας Οργάνωση λαμβάνει σχεδόν καθημερινά εκκλήσεις για αίμα από Έλληνες που το χρειάζονται για εγχειρήσεις, είτε λόγω ασθενειών είτε λόγω ατυχημάτων. Κάθε μέλος μας, που μπορεί να δώσει αίμα, είναι τακτικός εθελοντής αιμοδότης, αλλά τα αποθέματα της Τράπεζάς μας εξαντλούνται γρήγορα. 


Καλούμε όλους τους Έλληνες της περιοχής μας να ευαισθητοποιηθούν και να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους για τ' αδέλφια μας που εξαρτάται η ζωή τους απ' αυτό. Στο Νοσοκομείο Χαλκίδος, καθημερινά 8:30-13:00 και 17:30-19:30, για την Τράπεζα Αίματος "ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ".

Για το Αίμα μας και την Τιμή μας!

Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας