10/4/13

Ομάδα εργασίας στο Αγρόκτημα


Σαν ακούραστες εργατικές μέλισσες, τα μέλη της ομάδας Για τη Γη του Λαού μας εξελίσσουν και βελτιώνουν συνεχώς το Αγρόκτηματα της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας. Ο παραλληλισμός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από της μέλισσας, γιατί οι μέλισσες επιβίωσαν ανά τους αιώνες κρατώντας ισορροπίες στο οικοσύστημα. Εάν χαθούν, καταστρέφεται όχι μόνο η χλωρίδα (εφόσον εκείνες μεριμνούν για τις επικονιάσεις και τη φυσική αναπαραγωγή των φυτών), αλλά και η πανίδα ως επακόλουθο. Έτσι λοιπόν και οι Χρυσαυγίτες κρατούμε ακόμη ισορροπίες στην Πατρίδα, αμυνόμενοι στις επιθέσεις ενάντια στον Ελληνισμό, που αν καταστραφεί θα συμπαρασύρει και όλα όσα οι μεγάλοι πρόγονοι μας δίδαξαν. 


Κάποια από αυτά που μας δίδαξαν είναι η αγάπη για τη γη μας, την εργασία και την αυτάρκεια. Και αυτοί είναι τρεις από τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε το Αγρόκτημα της Τοπικής μας. Οι συναγωνιστές κατανοούν βιωματικά και απόλυτα τους λόγους και γι' αυτό ο ρυθμός που εργάζονται είναι εντατικός, χωρίς να δυσανασχετούν, αφού η ολοκλήρωση του έργου τους θα είναι και η ανταμοιβή τους.


Μέσα σε μερικές ώρες, επιδιορθώθηκε το στέγαστρο για τα άλογα, που είχε πληγεί απ' την τελευταία καταιγίδα, επισκευάστηκαν εργαλεία, τοποθετήθηκαν λάστιχα για την άρδευση, καλύφθηκαν κενά στην περίφραξη, καθαρίστηκαν και ετοιμάστηκαν για φύτευση νέες εκτάσεις... Και όλα αυτά με ταχύτητα, άψογη συνεργασία και συντονισμό, χαρακτηριστικά των Χρυσαυγιτών σε ό,τι κι αν κάνουν. (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ.)


Η ομάδα Για τη Γη του Λαού μας συνεχίζει να εργάζεται για την πραγμάτωση του στόχου της, σαν ακούραστο μελίσσι. Χωρίς κανένα προσωπικό όφελος για τα μέλη της, παρά μόνο την ικανοποίηση πως θα καταφέρουν να αφυπνίσουν τους Έλληνες. Πρέπει να ξεβολευτεί ο λαός μας και να θυμηθεί πως τα αγαθά κόποις κτώνται και πως η συνεργασία και η αυτάρκεια είναι μονόδρομος για να καταφέρει να επιβιώσει ο Ελληνισμός και στο μέλλον, όπως τα κατάφερε επί χιλιετίες στο παρελθόν. Ας δώσουμε στη Γη μας την αξία που πραγματικά έχει, για να την καρπωθεί επιτέλους ο Λαός μας!

Μ.Χ.
Για τη Γη του Λαού μας
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας