25/4/13

Ανακοίνωση Πυρήνα Βορείου Εύβοιας


Δεν σκοπεύαμε ν' ασχοληθούμε με τα ορφανά του Στάλιν στη Βόρεια Εύβοια, αλλά έχουν αποθρασυνθεί σε σημείο που να εκδίδουν συκοφαντικά δελτία τύπου και να αφισοκολλούν (παράνομα) στην περιοχή τα ψεύδη τους.  Η απάντησή μας, προς αποκατάσταση της αλήθειας:

Καταγγέλλουμε ανοικτά το μέλος του ΚΚΕ, Ιωάννη Φράγκο, καθώς και την Τομεακή Επιτροπή Β. Εύβοιας του ΚΚΕ, σαν συστηματικούς συκοφάντες λασπολόγους και προβοκάτορες, με μοναδικό σκοπό να σπιλώσουν και να κατηγορήσουν άδικα το κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τα μέλη του Πυρήνα Βορείου Εύβοιας. Ο συγκεκριμένος μπολσεβίκος, ως πρωτοστάτης, καθώς και άλλοι, επανειλημμένα έχουν προκαλέσει μέλη και ψηφοφόρους του Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Συγκεκριμένα:

Στις 5/3/2013, σε δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας, με θέμα το δίκτυο ύδρευσης της κοινότητας Γιάλτρων: Ο Φράγκος προσπάθησε να εμποδίσει την είσοδο σε εκπροσώπους του τοπικού πυρήνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (χωρίς βέβαια να έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει αυτό). Στη συνέχεια, και ενώ μέλος του πυρήνα ενημέρωνε το δημοτικό συμβούλιο για την σχετική επερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Ευβοίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νικόλαος Μίχος, και την απάντηση του υπουργείου, ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ και επικεφαλής του δημοτικού σχηματισμού "Λαϊκή Συσπείρωση", Περπατάρης Δημήτριος, παρενέβη προκλητικά και έκανε φραστική επίθεση, υβρίζοντας τον βουλευτή και τα μέλη του Κινήματός μας. Κατά την έντονη φραστική αντίδραση των μελών του πυρήνα μας, ο μπολσεβίκος Ιωάννης Φράγκος επιτέθηκε και έσπρωξε μέλος του πυρήνα μας. Ας γνωρίσουν και ας αντιληφθούν οι υμνητές του Μελιγαλά, οι νοσταλγοί του σταλινισμού και τα ορφανά του Λένιν ότι τα μόνα φαντάσματα είναι αυτοί, με τις προτομές του Στάλιν και τα σφυροδρέπανα που έχουν στα γραφεία τους.

Την 10/03/2013 καταγγέλουμε ότι ο μπολσεβίκος Ιωάννης Φράγκος, ευρισκόμενος σε ουζερί στα Γιάλτρα με παρέα μεταναστών αλβανικής καταγωγής, προκαλούσε ανοικτά συγχωριανούς του υποστηρικτές του Κινήματός μας, με σκοπό την δημιουργία επεισοδίου - πράγμα που κατάφερε. Στην εξέλιξη του επεισοδίου και μετά από τραυματισμό αλλοδαπού, ο Ιωάννης Φράγκος θέλησε να καταδείξει ενώπιον της αστυνομίας ως "ηθικούς αυτουργούς" μέλη του τοπικού πυρήνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα Εθνικό και Λαϊκό. Πηγάζει από το Έθνος και υπάρχει για να υπηρετήσει την Πατρίδα μας και τον Λαό μας. Ουδεμία σχέση έχουμε με απαξιωμένα καθεστώτα του παρελθόντος, που μας καταμαρτυρεί η μαύρη προπαγάνδα του ΚΚΕ. Όπως έχουμε τονίσει με κάθε ευκαιρία, με το καθεστώς της 21ης Απριλίου μας χωρίζουν μεγάλες ιδεολογικές διάφορες. Ως νόμιμα εκλεγμένο κόμμα σκοπεύουμε να πάρουμε την εξουσία διά της κοινοβουλευτικής οδού και με της καθ' όλα νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα, δηλαδή με εκλογές. Το "χουντογλέντι" που ξεδιάντροπα αναφέρουν ήταν μια απλή επίσκεψη μελών του Πυρήνα μας σε ένα φιλικά προσκείμενο κατάστημα, που έπαιξε τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς τιμήν μας, τον οποίο τραγούδησαν και τα μέλη μας. Δεν προκαλέσαμε κανένα, όπως μας κατηγορούν, αλλά απαντήσαμε στις προκλήσεις που δεχτήκαμε και δεχόμαστε τόσο καιρό τωρα - και μάλιστα πολύ ηπιότερα απ' όσο θα ήθελαν οι προβοκάτορες του ΚΚΕ.

Η μαύρη προπαγάνδα των κομμουνιστονεοφιλελευθερων μορφωμάτων και ανίερων συμμαχιών σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, με σκοπό την σπίλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των μελών του πυρήνα της, δεν θα περάσει. Η απάντησή μας ήταν είναι και θα είναι πάντα η ίδια: Εθνική αντίσταση ενάντια στους εθνοπροδότες.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο Κίνημα ενάντια στο σάπιο πολιτικό σύστημα που κυβερνά την πατρίδα μας, ενάντια στην ντόπια πλουτοκρατία και τους διεθνείς τοκογλύφους, ενάντια στον διεθνή σιωνισμό και τους ντόπιους υπηρέτες του. Ας ξέρει ο λαός της βόρειας Εύβοιας και οι κάτοικοι των Γιάλτρων ότι οι μόνες πολιτικές εγκληματικές οργανώσεις στην περιοχή είναι αυτοί που είχαν τη δημοτική αρχή στα Γιάλτρα και που με την εγκληματική τους ανικανότητα και αδράνεια και προς όφελος ιδιοτελών δικών τους πολιτικών και υλικών συμφερόντων έφεραν σε αυτή την τριτοκοσμική κατάσταση το χωριό.

Και, όσον αφορά ποιοι πραγματικά είναι οι κομμουνιστές "πατριώτες" που τολμούν να υβρίζουν το Εθνικιστικό Κίνημα, μόνο ένα μικρό δείγμα:

1) Το σύμφωνο Ρίμπεντροπ–Μολότωφ υπεγράφη στην Μόσχα στις 23 Απριλίου 1939. Το ΚΚΕ ουδεμία αντίσταση έκανε μέχρι την 22α Ιουνίου 1941,  που η Γερμανία επετέθη κατά της ΕΣΣΔ. Τότε το ΚΚΕ κάλεσε τον Ελληνικό Λαό να υπερασπίσει τη Σοβιετική Ένωση! «Η υπεράσπισης της Σοβιετικής Ενώσεως, η υποστήριξης της νίκης της με όλα τα μέσα είναι ύψιστο καθήκον κάθε κομμουνιστή». 3 Ιουλίου 1941, Τρίτη Ολομέλεια. 
2) O Νίκος Ζαχαριάδης, Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, σε ομιλία του στις 14/10/1950 ενώπιον της 3ης Συνδιασκέψεως του ΚΚΕ λέει (σελίδα 818 της κομουνιστικής επιθεωρήσεως «Νέος Κόσμος», Οκτωβρίου 1950): «Ο Βελουχιώτης (Κλάρας) εκτός από τα άλλα, ήταν και «δηλωσίας». Ο Κλάρας, που είχε στρατιωτικές ικανότητες κατσαπλιαδισμού, ίσως κάτι παραπάνω, σαν κομματική φυσιογνωμία ήταν ένας άνθρωπος που μόνο να χαντακώσει το Κόμμα μπορούσε. Καθόταν κι έτρεφε ψείρες, μεθούσε, έκανε όργια, δούλευε διαλυτικά και χαντάκωνε το κίνημα και τον ΕΛΑΣ. Παρ’ όλο ότι και αυτός σε ορισμένα σημεία μπορεί να είχε δίκιο, στη βάση τάχθηκε ενάντια στο Κόμμα. Ήταν ένας μικροαστός τυχοδιώκτης. Όταν σφίχτηκε λιγάκι στην Κέρκυρα, ούτε ένα μπάτσο δεν έφαγε και λύγισε. Και έπειτα είχε αξιώσεις ηγέτη και καθοδηγητή. Το Κόμμα και όταν σήκωσε δική του παντιέρα. του έδωσε τη δυνατότητα και τον βοήθησε να σκεφτεί και να διορθώσει το στραβοπάτημα του. Δεν το έκανε όμως αυτό το πράγμα και πήγε και έφαγε το κεφάλι του. Ο Τίτο τον έβαλε και έφαγε το κεφάλι του».

Αυτά όσον αφορά το "τιμημένο" ΚΚΕ, που κανείς δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό του πλήθους των ατιμιών που έκανε σε δικούς του οπαδούς και στελέχη, όπως ο Βελουχιώτης, αλλά ούτε -πολύ σημαντικότερο- πόσα εγκλήματα κάθε είδους έχει διαπράξει κατά του Ελληνικού Λαού, πουλώντας ψεύτικο αγώνα.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑΛΤΡΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΚΕ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.  ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

24/04/2013 

Πυρήνας Βορείου Εύβοιας