14/4/13

Μίχος Μαινόμενος - Ομιλία στον Πυρήνα Σαλαμίνος


Την Πέμπτη 11 Απριλίου επισκέφτηκαν τον Πυρήνα Σαλαμίνος οι Συναγωνιστές βουλευτές Κώστας Μπαρμπαρούσης και Νίκος Μίχος. Την προγραμματισμένη ομιλία του Συναγωνιστή Νίκου χαιρέτησε ο έτερος Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης και όσοι πιστοί στη Χρυσή Αυγή, που γέμισαν και τις τρεις αίθουσες των γραφείων μας, είδαν στη συνέχεια έναν Μίχο Μαινόμενο.
Ο Συναγωνιστής σχολίασε την επικαιρότητα, και όχι μόνο, με αποστροφή και οργή (προς τους βολευτές των υπολοίπων αποκομμάτων) και τελείωσε με την υπόσχεση ότι τίποτα δεν θα αφεθεί έρμαιο των προδοτών όσο υπάρχει και ένας Χρυσαυγίτης Όρθιος.

Στη συζήτηση που είχαμε πριν την ομιλία διαπίστωσα ότι μιλάγαμε με δύο απλούς ανθρώπους που μοιραζόμαστε την Ιδια Εθνικιστική Ιδέα. Γήινοι, ευχάριστοι χωρίς "δήθεν" και προπαντός κοινωνικοί με τον κόσμο. Θα μπορούσαν όπως κάνουν οι "επαγγελματίες συνάδελφοι τους" να είχαν κάτσει στα πολιτικά τους γραφεία μαζί με κάθε λογής λακέδες και να ρουσφετολογούσαν ή να γευμάτιζαν (προσφορά του τυχερού καταστηματάρχη που θα βγάλει και φωτογραφία με το συνταρακτικό γεγονός) με τα ντόπια λαμόγια. Σε αντίθεση τρέχουν παντού, μοιράζονται το ίδιο πεζοδρόμιο με όλους μας, όπως όλοι οι Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής και ταυτόχρονα μάχονται τα "δημοκρατικά" λαμόγια στο Ελληνικό κυνοβούλιο. Σε ερώτηση πως βλέπουν τη βουλή η απάντηση τους άμεση και αφοπλιστική "Ενας Τεράστιος Οίκος Ανοχής", διότι πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τους κλέφτες και τους προδότες, που έχουν το θράσος να μιλάνε για τη Χρυσή Αυγή και βάζουν τα τσιράκια τους δεξια και αριστερά να μας πολεμούν.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ.

Λεόντιος Κ.