7/3/13

Ο Ν. Μίχος μίλησε για το σχέδιο παγκοσμίου ελέγχου της τροφής


Ένα θέμα μεγάλου ενδιαφέροντος ανέπτυξε ο συναγωνιστής Νίκος Μίχος την Κυριακή στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στη Χαλκίδα. Το σιωνιστικό σχέδιο παγκοσμίου ελέγχου της τροφής είναι πλέον φανερό σε όλες τις ενέργειες στον σχετικό τομέα. Από τους μεταλλαγμένους στείρους σπόρους, που αντικαθιστούν μαζικά και με κρατικές επιδοτήσεις, τις παραδοσιακές ντόπιες ποικιλίες, μέχρι τα φυτοφάρμακα και τα ζιζανιοκτόνα, που δηλητηριάζουν τόσο τη γη, όσο και τον υδροφόρο ορίζοντα.
Αναπτύχθηκε το ιστορικό της εγκληματικής δράσης εταιριών όπως η Monsanto, καθώς και οι ενδεικνυόμενοι τρόποι άμυνας, σε επίπεδο εθνικού κράτους, αλλά και αντιστεκόμενων πολιτών. Το πλήθος των ερωτήσεων και τοποθετήσεων, που ακολούθησε την ομιλία, κατέδειξε τον έντονο προβληματισμό και την πληροφόρηση των παρευρισκομένων για το θέμα.


Η τοπική μας οργάνωση έχει ήδη σε εξέλιξη το πρόγραμμα Ελληνικό Παραδοσιακό Αγρόκτημα και η δημιουργία μιας Ζωντανής Τράπεζας Ελληνικών Σπόρων προχωρεί με τον επιβεβλημένο απ' τη Φύση ρυθμό. Θα διατηρήσουμε ζωντανή τη ΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ και τις καλλιέργειες των προγόνων μας.

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας