16/3/13

Ομιλία Ν. Μίχου στα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού


Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου, στα γραφεία της Τ.Ο Αναβύσσου, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και Βουλευτή Ευβοίας της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου, με θέμα «Γενοκτονία και Διατροφή». Ο Συναγωνιστής αποσαφήνισε ότι η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην ανάκαμψη και προγραμματισμό της γεωργικής και κτηνοτροφικής μας παραγωγής, έτσι ώστε η Ελλάς να καλύπτει πλήρως τις εσωτερικές της ανάγκες σε είδη πρώτης ανάγκης και διατροφής. 

Μείωση του κόστους παραγωγής μέσω ανεφοδιασμού των αγροτών με λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά -προερχόμενα από το πλούσιο υπέδαφος της Πατρίδος μας- και παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων μέσω μίας μεθοδευμένης στροφής στην βιολογική γεωργία με σκοπό την προστασία του Μητέρας γης από τα χημικά λιπάσματα των πολυεθνικών κολοσσών (Monsanto,Dow κλπ) και την άμεση διακοπή απώλειας συναλλάγματος, είναι ορισμένες από τις προτάσεις του Κινήματος. Ο Συναγωνιστής κατέστησε σαφές, ότι εάν η Ελλάς λειτουργήσει ως ανεξάρτητο κράτος και όχι ως θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, μπορεί και πάλι να παράγει, μπορεί να γίνει μία ανεξάρτητη και δυνατή Χώρα. 

Η Ελληνική οικονομία και παραγωγή θα ορθοποδήσει μόνον με την συμβολή των Ελλήνων αγροτών και των εργατών! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ! 

 Τ.Ο. Σαρωνικού