13/3/13

Ενημερωτική δράση στον Ορχομενό


Κλιμάκιο Συναγωνιστών του Πυρήνα Χρυσής Αυγής Λιβαδειάς, προχώρησε σε εκτεταμένη δράση διανομής υλικού του Κινήματος, στο δήμο Ορχομενού Βοιωτίας. Οι συναγωνιστές, διένειμαν στους συμπατριώτες μας εκατοντάδες εφημερίδες καθώς και προπαγανδιστικό υλικό με τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Η πολυπληθής παρουσία των μελών της Χρυσής Αυγής, έτυχε της θερμής ανταπόκρισης των κατοίκων του Ορχομενού, οι οποίοι χορτασμένοι όντας από τα ψεύδη των φιλελεύθερων και μαρξιστικών κομμάτων, διακρίνουν στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, την τελευταία ελπίδα του Ελληνικού Έθνους. Η Φάλαγγα των Εθνικιστών διέσχισε το κέντρο του Ορχομενού, μοιράζοντας το υλικό μέχρι του τελευταίου φύλλου και πληροφορώντας το Λαό μας για τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος στα καίρια ζητήματα που τον αφορούν.

Η πολιτική δράση του κλιμακίου του Πυρήνα Λιβαδειάς στον Ορχομενό, έγινε με απόλυτη Πειθαρχία και Τάξη, γεγονός το οποίο ενθουσίασε ιδιαιτέρως τους κατοίκους. Οι τελευταίοι μας κατευόδωσαν με την έκφραση της απολύτου στήριξης και συμπαράστασης στο Δίκαιο Εθνικό Αγώνα του Κινήματος, ενώ η παρουσία μας τερματίστηκε με την Φάλαγγα να ψάλλει τον Εθνικό Ύμνο, υπό τα χειροκροτήματα του κόσμου.

Πυρήνας Λιβαδειάς