28/3/13

Η ιστορία που θέλουν να ξεχάσουμε


Την Κυριακή 24/3, στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε ομιλία από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη, με θέμα "1821 - Η Ιστορία που θέλουν να ξεχάσουμε". Αναπτύχθηκαν οι ομοιότητες των δύο περιόδων και οι λόγοι της διαστρέβλωσης της Ιστορίας και της εντατικής προσπάθειας λήθης των Ελλήνων.

Σκλαβιά τότε, σκλαβιά και σήμερα... Ειπώθηκαν αλήθειες, που το κράτος της νεοτέρας Ελλάδος θα ήθελε (και προσπαθεί παντοιοτρόπως) να εξαφανισθούν. Η λεγομένη "φιλική" και "ειρηνική" συμβίωση με τους τούρκους σφαγείς, που θέλουν να μας επιβάλλουν, κατέρρευσε από όσα αναφέρθησαν. Αναφορά έγινε στους Ήρωες της Επαναστάσεως. Ήρωες, που στο άκουσμα και μόνο της λέξεως αυτής, οι ψευτοπροοδευτικοί "διδάσκαλοι", σήμερα, παθαίνουν αλλεργία.

Δίωξη του Ελληνισμού τότε, δίωξη και σήμερα. Προδότες προσκυνημένοι τότε, προδότες και σήμερα. Τότε υπήρξαν κάποιοι, λίγοι, που κράτησαν καλά μέσα τους τον Πολιτισμό των Προγόνων μας και τον μετέδωσαν στους νέους. Και αποτίναξαν τον κατακτητή. Έτσι και σήμερα, λίγοι είναι εκείνοι που "κρατάνε" ακόμα. Που μιλούν για Έθνος, για Φυλή. Με ατσάλινη θέληση και θάρρος προχωρούν στον Αγώνα για την απελευθέρωση των Ελλήνων. 

Οι λίγοι αυτοί του σήμερα είναι οι Χρυσαυγίτες! Και καλούν όσους ''ζωντανούς'' να συνδράμουν στον όμορφο αυτόν Αγώνα. Γιατί... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας