25/4/16

Ε.Καρακώστας:"Σύριζα και ΝΔ βάζουν πλάτη στους δανειστές για τη διάλυση της χώρας"


Ο ειδικός αγορητής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ευάγγελος Καρακώστας, κατήγγειλε στην τοποθέτησή του στην αρμόδια επιτροπή όπου συζητείται το νέο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο, την συμπαιγνία Σύριζα και ΝΔ δια της οποίας επιχειρείται η εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού.

Ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής τόνισε πως τα αντεθνικά νομοσχέδια που φέρνει η άθλια συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ αποτελούν τις δραματικές συνέπειες ενός ακόμη εθνοκτόνου Μνημονίου, το οποίο ψήφισαν τόσο ο Σύριζα όσο και η Νέα Δημοκρατία!

Εν συνεχεία ο συναγωνιστής Καρακώστας αναφέρθηκε στην αντισυνταγματικότητα του σχεδίου νόμου αλλά και στα βαρύτατα πλήγματα που αυτό θα επιφέρει σε όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας, στους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς, στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους επιστήμονες όλων των κλάδων, στους συνταξιούχους και στους εργαζόμενους.

«Το Κράτος Πρόνοιας που εγκαθίδρυσε η εθνικιστική διακυβέρνηση του Ιωάννη Μεταξά», ανέφερε ο συναγωνιστής Καρακώστας, «καταλύεται σήμερα από μια αριστερή κυβέρνηση που υπηρετεί το διεθνιστικό κεφάλαιο»! «Η Χρυσή Αυγή», τόνισε ο βουλευτής Βοιωτίας, «καταψηφίζει το επαίσχυντο σχέδιο νόμου».