4/4/16

Χαλκίδα: Ενημέρωση για το 8ο Συνέδριο


Συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος γέμισαν τα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας την πρώτη Κυριακή μετά το 8ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, για να ενημερωθούν αναλυτικά για τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις του.



Ο συναγωνιστής Γ. Δήμου αναφέρθηκε και στις δύο μέρες των εργασιών του Συνεδρίου, παρουσιάζοντας τις διάφορες τοποθετήσεις και τις τελικές αποφάσεις των συνέδρων, σε πολιτικά, ιδεολογικά, αλλά και οργανωτικά ζητήματα.   


Ο συναγωνιστής, βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος, αφού αναφέρθηκε στην πολιτική και κοινωνική κατάσταση της επικράτειας, αλλά και ειδικότερα της περιοχής μας, σε συνάρτηση με τα μείζονα ζητήματα της λαθρομετανάστευσης και της οικονομίας. Στη συνέχεια, παρουσίασε την κοινοβουλευτική δραστηριότητα, τονίζοντας τις επιπτώσεις των νομοθετημάτων που υπερψηφίζονται από το σύνολο των υπολοίπων κομμάτων και δεν παρουσιάζονται από τα συστημικά ΜΜΕ.


Τέλος, ο συναγωνιστής Β. Μακρής αναφέρθηκε στην ιστορική επέτειο της 1ης Απριλίου και τον επικό αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο, συγκινώντας τους παριστάμενους με την λυρική αναφορά του στον θάνατο του Ευαγόρα Παλληκαρίδη.  


Προηγήθηκε των ομιλιών ο προγραμματισμός των δραστηριοτήτων της Τ.Ο. Ευβοίας, με κύριους πυλώνες: την αποφασιστική μας Πορεία προς τον Λαό μας και τη διατήρηση της Εθνικής Μνήμης. Επίσης, αποφασίστηκε τα γραφεία της Χαλκίδας να είναι ανοικτά για το κοινό, επιπλέον της Κυριακής, και κάθε Τετάρτη  19:00-21:00.

Τ.Ο. Ευβοίας