11/2/16

ΟΛΟΙ οι Έλληνες ακομμάτιστα στις κινητοποιήσεις!


Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που περιλαμβάνεται στα μνημονιακά μέτρα που υπερψηφίζουν όλα τα κόμματα του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου», είναι η χαριστική βολή, όχι μόνο για τους αγρότες, αλλά για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, μισθωτοί, συνταξιούχοι και άνεργοι, ΟΛΟΙ πλήττονται θανάσιμα από τα νέα μέτρα.

Δεν υπάρχει κανένας επαγγελματικός κλάδος που να μην έχει απομονωθεί κοινωνικά στο παρελθόν από τις ενέργειες κάποιων μελών του ή και εκπροσώπων του. Η παλαιά τακτική του «διαίρει και βασίλευε», δηλαδή της τοποθέτησης της μιας κοινωνικής ομάδας απέναντι στην άλλη, που εφαρμόζεται κατά κόρον από το σύστημα για να περνάει τα σχέδιά του εις βάρος του ελληνικού λαού, αυτή τη φορά δεν πρέπει να τελεσφορήσει.

Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους πολίτες, όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, όλες τις κοινωνικές ομάδες, να ενωθούν ακομμάτιστα με τους αγρότες στις κινητοποιήσεις, ώστε ο λαός να ξαναγίνει Έθνος και να πετύχει εκεί που αποτυγχάνουν διαρκώς οι κυβερνήσεις του: να προασπίσει το δικαίωμα των Ελλήνων στην επιβίωση!

Οι Έλληνες Εθνικιστές πιστεύουμε ότι οι κινητοποιήσεις πρέπει να είναι μαζικές, με συμμετοχή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και να συνεχιστούν ακόμη και μετά την πιθανή ψήφιση των εθνοκτόνων νομοσχεδίων, μέχρι ν’ αναγκαστεί η κυβέρνηση της χώρας να τα αποσύρει και οι διεθνείς τοκογλύφοι να εγκαταλείψουν οριστικά κάθε σκέψη εφαρμογής τους.

Οι Έλληνες αγρότες μπορούν και πρέπει να είναι η πρωτοπορία αυτού του αγώνα, αρκεί να μην πέσουν ξανά στις παγίδες των κομματικών παραγόντων που δρουν ανάμεσά τους. Τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξουν σε όλο τον ελληνικό λαό ότι δεν παλεύουν μόνο για την επιβίωση του δικού τους κλάδου, αλλά για την επιβίωση ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται σε αυτόν τον αγώνα της Εθνικής Αντίστασης, με όλες του τις δυνάμεις και χωρίς καμία διάθεση πολιτικής εκμετάλλευσης. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Μην ακούς τους παπαγάλους του αντεθνικού καθεστώτος στα ΜΜΕ!
ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

Τ.Ο. Ευβοίας