27/1/16

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Χρυσή Αυγή στα μπλόκα Τεμπών και Αγιάς


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος, ενήμερος για όλα τα προβλήματα και τις θέσεις των Αγροτών δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει στο πλευρό τους και θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι η Πατρίδα μας να γίνει Εθνικά Κυρίαρχο Κράτος.

Ο συναγωνιστής Νίκος Μίχος μαζί με συναγωνιστές από την Τ.Ο. Φαρσάλων και από την Λάρισα επισκέφτηκαν τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου, όπου είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Αγησίλαο Ραψανιώτη. Στην συζήτηση που ακολούθησε ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος τόνισε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για στήριξη του πρωτογενούς τομέα στην βάση του έντιμου Αγώνα των Αγροτών για Εθνική Αυτάρκεια και Εθνική Ανασυγκρότηση, με γνώμονα την δίκαιη φορολόγηση όλων των Ελλήνων που πλήττονται από την Οικονομική Κρίση.


Στην συνέχεια επισκέφτηκαν τα μπλόκα των Αγροτών στα Τέμπη και στον κόμβο Γερακαρίου - Αγιάς όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από εκατοντάδες αγρότες, ο Συναγωνιστής τόνισε με έμφαση ότι όλοι οι Αγρότες πρέπει να είναι ενωμένοι κάτω από την Ελληνική Σημαία. «Η γη δεν έχει χρώματα και κόμματα και επιτακτική είναι η ανάγκη να παραμείνουν ενωμένοι στον κοινό τους Αγώνα χωρίς να παίξουν το παιχνίδι κανενός και να μην διασπαστούν ώστε να είναι οι τελικοί Νικητές. Οι Αγρότες αυτή την στιγμή κρατάνε Θερμοπύλες και οφείλουν  να συνεχίσουν μέχρι τέλος τον Αγώνα τους.» είπε χαρακτηριστικά.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: