4/1/16

Τ.Ο. Ευβοίας: Επιτυχής η έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς


Με μεγάλη συμμετοχή συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα, την πρώτη Κυριακή του 2016. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:


Η γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης, συναγωνίστρια Αλεξάνδρα Μπάρου, έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, δίνοντας έμφαση στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, σε συνθήκες αδιανόητες για οποιοδήποτε δημοκρατικό πολίτευμα παγκοσμίως: με το σύνολο των πρώην βουλευτών μας να βρίσκονται υπό κράτηση ή με απίστευτους περιοριστικούς όρους - όπως απαγόρευση δημοσίων πολιτικών ομιλιών! Και όμως, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή κατάφερε το απίθανο: ο Ελληνικός Λαός, αψηφώντας την πρωτοφανή πολιτική σκευωρία και τρομοκρατία, εξέλεξε και τις δύο φορές τους Έλληνες Εθνικιστές ως την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!


Ο βουλευτής Ευβοίας, συναγωνιστής Νίκος Μίχος, που στις εκλογές του Ιανουαρίου δεν του επιτράπηκε ούτε καν να ψηφίσει(!) , αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην αντισυνταγματική πολιτική αθλιότητα που ξεκίνησε η ΝΔ εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (καταφέρνοντας μόνο να φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και η ίδια να φτάσει στα πρόθυρα της διάλυσης) και στην οποία συμπράττουν και όλα τα υπόλοιπα κόμματα του αντι-συνταγματικού τόξου, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να εμποδίσουν τον τίμιο αγώνα μας για την απελευθέρωση της Πατρίδας και του Λαού μας. Επίσης, ανέλυσε τις επιπτώσεις των αντεθνικών νομοσχεδίων που κατεβάζει κατ' εντολή των τοκογλύφων η συγκυβέρνηση και ψηφίζονται με συντριπτική πλειοψηφία από τα μνημονιακά κόμματα. Αυτές τις επιπτώσεις ο λαός μας θα τις αντιληφθεί καταστροφικά το 2016. Εμείς, οι Χρυσαυγίτες, θα συνεχίσουμε όπως πάντα τον ιερό και δύσκολο αγώνα μας υπέρ του Λαού μας, αμετανόητοι και ασυμβίβαστοι, εναντίον όλων τους.


Ο ευβοϊκής καταγωγής ευρωβουλευτής μας, στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, παρουσίασε τις συνθήκες που δημιουργούνται από την άφιξη εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, όπως τις είδε ο ίδιος κατά τις περιοδείες του ανά την χώρα. Εξήγησε τις ανθελληνικές ενέργειες και αποφάσεις που λαμβάνονται σε επίπεδο Ε.Ε. για κάθε θεσμικό, οικονομικό και κοινωνικό τομέα, και την γενικά ανύπαρκτη αντίδραση των ευρωβουλευτών των υπολοίπων κομμάτων. Μετέφερε επίσης την εντύπωση που προκαλεί το Κίνημά μας και οι αγωνιστές του στα εθνικιστικά κινήματα της υπόλοιπης Ευρώπης -και όχι μόνο- για τα οποία η Χρυσή Αυγή αποτελεί παράδειγμα αντίστασης, ανάλογο της ένδοξης ιστορίας του Έθνους μας. 



(Η Τ.Ο. Ευβοίας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Συναγωνιστή που μας τίμησε με την παρουσία και την προσφορά του.)


Η Τ.Ο. Ευβοίας ευχαριστεί επίσης τους δύο Άξιους Ιερείς που, εισακούοντας παράκλησή μας, προσήλθαν και ευλόγησαν τη βασιλόπιτα και μας ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά. Ευχαριστούμε επίσης τις συναγωνίστριες που παρασκεύασαν τις τρεις γευστικότατες βασιλόπιτες.


Ο συναγωνιστής Μίχος ανέλαβε καθήκοντα οικοδεσπότη και οι έπαινοι προς τους δεκάδες συναγωνιστές, που συνεισέφεραν σημαντικά στον εκλογικό αγώνα ως εκλογικοί αντιπρόσωποι, απονεμήθηκαν συνοδευόμενοι από το παραδοσιακό γλύκισμα - με τους ανάλογους συμβολισμούς.


Η Τοπική Οργάνωση Ευβοίας εύχεται σε όλους τους συναγωνιστές:
Υγεία και Δύναμη, για καλούς και νικηφόρους Αγώνες και το 2016